√ Musi być darmowe. - Lineage 2, jak dla mnie na dramowych serwerach i tak niszczy wszystkie Metiny Cabale i inne azjatyckie gowna. Poza tym to masz jakis Sun Empire, Martial heroes, Runes of Magic, Archlordy i inne gowna.
√ Ładna, dojrzała grafika. - Co rozumiesz przez ladna i dojrzala? Ani Cabal ani Metin takiej grafiki nie posiadal wiec nie mam pojecia o czym mowisz;f. Ale "ladna i dojrzala(a nie jebiaca po oczach)" jak dla mnie to ma chyba tylko RoM i Spellborn
√ Dużo efektownych skilli. - Kazde azjatyckie gowno, masz duzo skilli, wygladaja efektownie ale i tak zawsze uzywasz gora 3
√ Świetny tryb PvP. - Yyy, eee... nie wiem?
√ Obecność polaków. - Kazda darmowa gra ktora jest chociaz po angielsku
√ Dużo ras i klas. - 90% darmowych gier;f
√ Wielkie, otwarte tereny. - Wiekszosc azjatyckiego gowna ktore sa klonem Lineage 2.
√ Gigantyczne, mityczne bronie. - Tego to totalnie nie ogarniam, ale w Lineagu destro popieprza z mieczem wiekszym od siebie
√ Klasa która nosi jeden wielki miecz, musi to być człowiek. - wiekszosc azjatyckiego gowna pewnie
Z tego co napisalem wyniaka ze jedyne co ci zostaje do L2 na prywatnym serwie. I to polecam.
Btw. masz jakis kompleks tego wielkiego miecza?;f Klekaj i bierz moj miecz itp?;c