Mendol napisał(a):
marek lcd byly o wiele tansze od plazm. teraz nikt juz plazm nie robi, wiec szczesliwi producenci moga sobie windowac ceny za ten crap jak chca.
myslalem o zmianie tv, ale jak patrze na to co jest w sklepach a potem ogladam tv w domu to nadal wole swojego starego panasa.
zreszta marek i tak zaraz napisze, ze kuro byly chujowe w porownaniu do lcd.
i az dziw, ze marek mieszkajacy tyle czasu za granica dalej lapie sie na te tanie sztuczki marketingowe.
eh to uk jednak oglupia ludzi strasznie.
Mendol, ale to raczej jest całkiem odwrotnie. Ja nie patrzę na reklamy i nie czytam pierdyliona wypowiedzi smutnych nerdów na forach internetowych - bo wtedy kupiłbym sobie plazmę. To chyba oczywiste - na każdym forum próbują mi udowodnić, że plazma jest lepsza.
Zaszedłem do salonu TV zobaczyłem obraz HD na plazmie i LCD i tak jak przytłaczająca większość wybrałem LCD. Niestety ale przy dziennym świetle i defaultowych parametrach plasmy odbiegają w przedbiegach do każdego LCD i tyle... i dlatego 80% woli dorzucić te 200F i zainwestować w porządne LCD.
Koniec tematu - i kto tutaj jest ogłupiony przez jakąś Polskę czy jakieś reklamy? No ale jak dla Ciebie Bravia to najgorsze LCD to w ogóle nie wiem po co ja się z takim specem wdaję w dyskusję
Dla mnie osobiście wygląda to tak: Kuro (już nie produkują, ale i tak cenowo jak dla mnie niedostępne) -> LCD -> reszta plasm -> zaraz potem crt