"kabraxis, kiedy do ciebie ty idioto dotrze ze twoja opinia nie obchodzi na tym forum nikogo poza toba. "
Tragedia.
"z inteligentnym czlowiekiem da sie dyskutowac, a ty jedyne co robisz to wpierdalasz sie w kazdy thread w ktorym znajdziesz string 'ps3' i pierdolisz od rzeczy. "
Akurat tutaj znalazlem string "xbox" i chcialem pomoc. I jesli napisanie ze X'a oplaca (a raczej nie oplaca) sie kupic tak samo jak PS3 nazywasz "pierdoleniem od rzeczy" to zal mi cie.
"jestes dokladnym przeciwienstwem marka, tylko sam tego nie widzisz co czyni z ciebie wyjatkowego hipokryte. "
Nie nie jestem - ja nie fanbojuje X'a. Juz. Kiedys nie zaprzecze.
BTW. Nie bedzie mi o hipokryzji mowil koles, ktory mi wlazil w dupe zeby dostac triala do EVE i byl wtedy milutki i wogole... lol.
"mam nadzieje ze kiedys za twoje nedzne trolowanie dostaniesz bana i wyladujesz tam gdzie ashton. "
Ja kurwa troluje? Ja? Nigga PLz. Napisalem JEDNO ZDANIE nie wywyzszajace zadnej konsoli a stawiajace je na rowni i zaraz przylatuje banda ludkow z wypranymi mozgami, ktorym smialem obrazic (w ich chorych urojeniach) ulubiona zabawke. Pozatym ja nie musze sie uciekac do personalnych wycieczek aby z kims porozmawiac.
"diaf."
ssij
Ogolnie zastanowcie sie nad soba bo jesli dla co poniektorych napisanie:
"Dla gierek z XBLArcade a tych jest tyle samo o ile nie wiecej niz na PSN.
Od siebie dodam jeszce Limbo (platformowka).
A X'a kupowac sie ofc oplaca - dostaniesz to samo co w PS3, troche taniej minus te 3-4 warte grzechu exy na Pleja.
W dodatku Sony chce sie wziasc za rynek uzywek i calkiem prawdopodobne jest ze za multi bedziesz placil tylko ze dla kazdej uzywanej gry jaka kupisz.
Tu do poczytania: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=53306
A tak na serio to sie nie oplaca kupwa zadnej konsoli - kup sobie dobrego PC. Ja tam teraz czekam tylko jak wprowadza oplate za samo wlaczanie konsoli - mysle ze niedlugo, jak nie w tej to w przyszlej generacji. "
To fanbojowanie X'a na poziomie mareczka i pierdolenie od rzeczy to rzeczywiscie nie podyskutujemy. Inteligencie.
A co do banow - to tacy robaczek i ty (min) juz dawno powinni od forum odpoczac, chociazby za naduzywanie slowa "idiota" i wlasnie wpierdalanie sie w takie rozmowy tylko podkrecajac i de facto trolujac.
O mialkosci rozmowy z wami i waszych "inteligentnych argumentow" swiadczy chociazby fakt ze NIKT nawet nie sprobowal skomentowac linknietego przeze mnie newsa o tym ze Sony przwdopodobnie bedzie probowac atakowac rynek uzywek i za granie w multi na uzywce trzeba bedzie (od kazdej gry) dodatkowo zaplacic. Przypuszczalnie dotknie to takze gry z PSN i "skladki" (tzn. bedzie mogla grac tylko jedna osoba w multi). Zmiast tego wolicie zapierdalac jak z karabinu "idiotami" probujac zakrzyczec cos co jest wazne i o czym moznaby pogadac - bo dlam nie to bylby kolejny mega fail. Zwlaszcza w PL, gdzie z moich obserwacji jakies wymienialnie gier i allegro jada pelna para. NIkt tez nic nie mowi o tym ze PS3 zostalo "zlamane" i moze to sporo namieszac na rynku (moze ale nei musi). Zamiast tego mamy typowe sranie geba "PS3 jest zajebiste!" -> "Xbox tez jest zajebisty!" -> "Idiota, Debil, Twoja Stara, itd....".
Kurwa. Kto tu jest hipokryta.