Lord_Deshter napisał(a):
lordyp napisał(a):
to bardzo ciekawe- kilka postów wcześniej zauważyłem , że ci mają klucz bronią SE , a ci co nie mają przeciwnie- wszystko niestety zależy od tego jak się leży
Czyli Ci co widzieli grę bronią SE, a Ci co nie narzekają? ;D
Dzisiaj chwile pogralem, wieczorem jak sie uda wbic na server znowu pogram i napewno nie przestane narzekac ;p.
UI dzialaj duzo lepiej niz w B3 ale do ogolnie przyjetych standardow to dalej lata swietlne.
Calosc dziala tez troche plynniej.. Ale to dalej kosmos do Crysis..
Ilosc expa wrocila do normy wkoncu ;p.
O rezcie grzechow nie mowie bo dalej sa na miejscu (guildleve, surplus, etc).
Cytuj:
Nie chcesz - nie graj - mi sie na dzis dzien XIV nie podoba - nie gram i sie nie produkuje bez sensu na forum ....
Z kolei twoje wszystkie posty tutaj to bezpodstawna krytyka - i nic wiecej ... Napisz prosto do SE - moze cie wysluchaja i zrozumieja
JA to chyba za stary juz jestem na kupowanie aby kupowac i miec aby miec ;/.
Cytuj:
Jak wyglada podzial statystyk:
Na szczescie dzieki manualnemu rozdawaniu statow, nie maja one jakiegos duzego znaczenia. No chyba ze ktos ma cisnienie, na +0.01% do dps.
[quot]+ grafika świetna (proof ---> clickie), ładnie zrobione modele lepsze niż w Aion i nie mają na sobie lube[/quote]
Nie zgodze sie. Zony sa puste, plaskie, i dzialaja gorzej niz Crysis na wymaxowanych confgiach. Artystycznie jest to ladne.. ale slabo rozplanowane. Brakuje tutaj zaplenienia tego. Limsa Lominsa od Ul'Dah rozni sie kolorem tekstury na terenie..