to znaczy sie myslalem zeby wymienic moje c2d na i5+mobo+ramy , wymienilem narazie 4670 na 5770 i mi wszystko smiga , moze tylko crysis i metro 2033 nie poszly w full detalach ale i tak technicznie moj komp juz teraz generuje grafike w grach lepiej niz moj xbox
. Xpudlo mam przerobione i gram szczerze mowiac rzadko , ostatnio rdr i to w sumie tyle
lubie strategie ale co ostatnio fajnego wyszlo? , civ 5 ktora mi sie juz znudzila
, tak to crpg wychodza na konsole wlasciwie , chociaz w gothica 4 pogram sobie na PC , bo pewnie grafa na xboxie bedzie smutna.
wiec nie wiem czy mam zbytnio duzo argumentow za upgrade , narazie za rada Toma poluje na okazje i czekam na jakis bargain , szybszy procesor napewno by mi podniosl fpsy w grach ale cholera wie o ile i czy byloby to warte zachodu , cenowo ps3-upgrade pc wychodzi mi podobnie jakbym nie kombinowal to te 1100-1200 calosc bedzie kosztowac
ogolnie to mnie cieszy ze macie w co grac na ps3 , zawsze byl koronny argument ze gier nie ma a jak sa to na krotko , co mnie zbytnio nie przeraza bo i tak mam czas pograc jedynie po 21 i nieco dluzej w weekendy . No i Br , piszecie ze urywa jaja razem z moszna , obecnie sciagam ripy w 720p i ogladam po hdmi , nie mam zdrowia i lacza do ciagniecia 40 gb zeby poogladac full fledged bluray
, mam w okolicy wypozyczalnie gdzie za pare zl mozna sobie juz br wypozyczyc i zobaczyc , mam tez znajomego w czwie ktory od ponad 15 lat jest na rynku i zyje z wymiany/sprzedazy gier na konsole , za 30 zl mozna sobie wypozyczyc gre na tydzien czy wymienic posiadajace wiec majatku nie wydam a pogram za niewielkie pieniadze we wszystko
obadam dostepne bundle i zastanowie sie , i jeszcze pytanie dla posiadaczy eye pet ....to taka zabawka z dzieckiem na 30 minut czy daje to fun?