Cytuj:
Chcesz sandboxa to jako taki masz w DFO
Teraz to mnie rozśmieszyłeś. Wybacz, ale DF to wielka arena pvp, a nie sandbox : P
Pod tym względem już MO jest lepsze.
Cytuj:
Działają na terenie UE i aż dziwne że ludzie nie zaczęli domagać się zwrotu kasy, wykończenie ich byłoby dobra nauczką na przyszłość dla innych podobnych partaczy i cwaniaczków.
Widzisz, ponownie, tylko dlatego, że dany produkt nie odpowiada tobie, nie znaczy, że nie spodoba się nikomu.
I na fanboya wychodzisz ty, bo ja nie szlajam się po DF-owym topicu opowiadając jakim DF jest crapem (a uwierz mi, w moim przekonaniu jest)
Bo w przeciwieństwie do Ciebie wiem, że to najzwyczajniej gra inna (tak MO i DF to inne gry z innymi założeniami, które akurat mają kilka cech wspólnych) i trafia do innego typu odbiorcy.
PS. Jabłka są smaczniejsze i ci co jedzą pomarańcze to głupi fanboye i dziwię się, dlaczego sprzedawcy pomarańczy nie siedzą jeszcze za kratami za oszustwa! Przecież pomarańcze miały być smaczne, a wszyscy potrafiący obiektywnie spojrzeć na tę sprawę wiedzą, że tak nie jest. obiektywnie. Chcesz cytrusów, to jako takim cytrusem jest jabłko.