roball napisał(a):
Troche konstruktywnej krytyki, znaj moje dobre serce..
Twoja strona wyglada jakby ktos nasral na choinke. Zbyt duzo kolorow, czcionki kompletnie nieczytelne, tekst w newsach jest tak sformatowany (nie jest w ogole?), ze czytanie go meczy oczy. Jakis smieszny highlight pod linkami tez nie poprawia wygody korzystania z serwisu. Layout boxow z trescia (to cos po prawej na dole) jest tak kurewsko nieczytelne, ze nawet gdyby mi sie chcialo czegos dowiedziec z tej strony to jest to niemozliwe.
Dwie mega zajebiste rady.
1. zamiast przerabiac jakis theme pod phpbb zrob czysta strone php/css z autorskim layoutem.
2. zamiast robic sajt dla baranow, ktore beda sobie stawialy darmowy serwerek na swoim super zajebistym laczu dla 10 osob zrob strone o skryptowaniu unreal3 engine i przy okazji naucz sie czegos sensownego, bedzie to mialo wieksze wziecie niz gowniany sajcik o serwerkach do niszowych, chujowych koreanskich superprodukcji mmo.
Nie wiem dlaczego ja taki dobry jestem ostatnio.
I wlasnie oto chodzilo czysta krytytka bez zadnych bluzgow mimo tego niezrezgygnuje z projektu ulepsze go i zglosze sie po kolejna dawke krytyki . I dzieki za rady napewno znich z tej 1 moze nie predko ale takze.