Zangetsukun napisał(a):
Pink zostaje celem poprawiania humoru ^^
1. Jup to destroyers. Z Woe jestem na etapie 3/4 Keeper of Halidom także bliżej niż dalej z nm's part ale coiny 6/30 dopiero (mieliśmy robić woe ale temat ucichł a solo tam to ja sobie mogę...)
2. Diabolos earring - w sumie to nie wiem czemu nie mam Kemas - skleroza? ^^ (/wave wczorajsze Flare ^^)
3. Na Epone ślinię się od info że istnieje. Wogóle to nie mam koncepcji na drugi ring do tp. (Rajas wiadomo, zostaje do ws.) Z samym shinryu to raczej już dużo ludzi może brew robić, ciężko tylko idzie organizacja.
1. Saku nie wiem czemu wymyślił że we środę robimy WOE na 19 a o 20 Limbus, na 1 WOE nie ma co iść więc nikt nie chodzi, ja w sumie chętnie bym pochodził jakby to lepiej przemyśleć. No i na dodatek z ludzi pracujących ostatnio mało kto wyrabia się na 19, po naszym Abyssea statiku można wywnioskować że godziny rozpoczęcia należy przełożyć na 20.
3. Ja na Shinryu to chętnie się przejdę, nawet kilka razy jak będzie ekipa do popnięcia BLU !! (chce belt). Ring wypada nie ze smoka tylko z tego gorszego z duo Rani/ Raja (tego co charmuje) i wymaga popnięcia BLU !!. Ring jest 2 w kolejce moich wantów ale też potrzeba ekipy do popnięcia !!. Cruorów mam na 3x BREW więc wole zwiększyć szanse na dropy idąc z ekipą.