euro becie moze tak bylo chociaz poznijsze patche to naprawily.
ja czegos takiego nie uswiadczam
Aenima, prawda jest taka, ze memory leaki nadal sa nie usuniete : Nie jest _tak_ zle, jak bylo kiedys, ale nadal jest zle.
to tez zrobili, czytalem gdzies na ubi forum ze nie ktorzy wyciagali w tych samych rozdzielczsciach 10fps a inni 40 fps
w ostatnim 4.01 ilosc fpsow znacznie wzrosla.
gf2 p3 800 256 ddrow pozwala calkiem milo grac ( testowalem u ojca na kompie)
Eh, no sorry, ale wedlug mnie gowno zrobili. Framerate na tak wygladajaca gre nadal jest straszny. UT2k3, Battlefield1942 (mysle, ze najbardziej wymagajace gry) chodza u mnie jak marzenie, a ta gra, przy wiekszej ilosci badziewia na ekranie, nie chodzi zbyt dobrze
grales ostatnio w bete??
No wlasnie gralem w bete. Probowalem przeskoczyc z 10 na 11 level i przez lag nie moglem dojsc do hunting spota, bo co chwile cofalo mnie do miasta przez lag
wlaczylem ostatnio i bylo 1200 ppl online i zero lagu.
co do 40 to tez przesadzasz chociaz w euro becie lagoza byla straszna moglo ci zapasc w pamiec
Nie wiem skad ty masz te dane, u mnie przy 600 osobach online wszyscy plakali, ze lag i byly duze opozniena w otwieraniu containerow roznego rodzaju.
right ale komu jak komu ale takiemu zatwardzialemu anty pvm powino sie to podobac
Nie chodzi o to, czy mi sie podoba, czy nie. Dla zatwardzialego anti-pvm, ktory czasem wolalby pojsc i te levele szybko zrobic sam i miec to za soba jest to bardzo zle, bo co jakis czas niewiadomo czemu wyleci sobie na niego caly camp monsterow
O solowaniu nie ma mowy, chyba ze widza ci sie wycieczki od miasta do hunting spota co piec sekund.
jest tyle class ze powino im sie dac troche czasu na zbalansowanie.
ale tez nie jest az tak zle.
tzn cler raczej nie powinien wygrywac duelkow z melle, archerami , xbowami i tak dalej..
Nie o to chodzi. Sa nadal klasy overpowered. Ja moim archerem z max bow potwory wale za 20-40punktow. Ludzie na tym samym levelu (d0rf crusaider) bija te monstery za jakies 120punktow dmg i dodatkowo nic im sie nie dzieje (nie chcialbym sie z nim spotkac 1/1). Potwory na tym samym levelu bija mnie za 40-60 punktow. BTW Naprawili forgemastera? Fury? DOTy? Hide, ktory za ch nie moze przerwac aggro monstera?
Tanki zostaly upg wiec teraz maja wieksza szanse z archerami
A po co im ten upg? Sorry, ale ja nigdy nie moglem tankowi zrobic nic, jesli byl na tym samym levelu, co ja... Kiedys zaatakowalem parenascie leveli nizszego d0rfa (Ja bylem R3, on R1) i walilem w niego z piec minut zanim padl... Gosc mial snare, ale zdazyl sobie od trainerow kolo Khar Th'sekt dobiec do banku :
to juz dawno zalatane [synchronizacja)
Sorry, ale co ty pieprzysz? Przeciez jak gram archerem, to co chwile mam wiadomosc: ''you're too far away to open that corpse'', czy cos w tym stylu... Co chwile mam HP, ktore uciekaja same z siebie, nad moja postacia pojawiaja sie ladne, czerwone cyferki odlatujace do gory, a ja stoje i nie wiem, co mnie bije
Dopiero po chwili pojawia sie jakis gosc z mieczykiem, ktory w rzeczywistosci stal przy mnie juz pare sekund.
Ty chyba w ogole nie grales w ta gre.
zeby zrobic postac trzeba tluc moby ale lvling jest tu wzglednie szybszy niz w eq np.
duzo szybszy w 3 tygodnie mozna sobie zrobic spoko max lvl i byc lujem
a co do zarabianie cashu to masz dowolnosc niechcesz tluc mobow idz i killnij 5 osobowa grupke ktora je tlucze od rana
Ale to jest tylko taki dodatek do calosci. Fakt, mozesz dla kasy zabijac innych ludzi, ale bardzo szybko zwroci sie to przeciwko tobie i utrzymac miasto bedzie jeszcze trudniej...
Jak vendor nie potrafi sam na sibie zarobic to znaczy ze jakis chujowy interes krecisz.
Vendor... Powiedzialem ogolnie, mialem raczej na mysli NPC wszelkiej masci. Straz moze na siebie zarobic sprzedajac co najwyzej siebie gdzies pod TOL. Bankier to samo, chyba ze zaczniesz pobierac jakies wysokie oplaty za dostep do banku...
Miasto to kosztuje duzo bardzo duzo )
ale dla np 200 osobowej gildi to nie jest juz tak duzy wydatek. to kazdy wplaca 20k co tydzen i miasto sie utrzymuje mozesz tez ownowac inna gildie i niech ona cie utrzymuje
Skad ty wezmiesz 200 osobowa gildie? To jest dla mnie troche nierealne. Ja nie lubie sie grupowac z byle bydlem, zeby miec wystarczajaco duzo pieniedzy na miasteczko.
pelna dowolnosc jasne trzeba tluc moby ale pokaz mi gre w ktorej to pominieto?
DAOC? Necron ?? AC2? moby byly sa i beda.
UO. Darkfall. Widac, ze wymyslenie gry, ktora nie opiera sie na zabijaniu setek potworow przerasta male rozumki hamburgerow zza oceanu.
gra ma bugi ale ktora jej nie ma?
Kazda ma bugi, ale chyba nie az tyle. Poza tym mowimy o bugach, ktore uniemozliwiaja gre...
wazna zeby nad tym pracowali i to zmieniali . w koncu za cos placisz te 10$
Nie place i nie zaplace:(
moze gra jeszcze nie nadaje sie do tloczni ale z drugiej strony moze jak juz wyjdzie to bardziej zaczna nadnia pracowac w obliczu zblizajacego SWG moze to zmotywuje do zwiekszonego wysilku
Tak ich zajebiscie motywowaly zblizajace sie premiery roznych MMORPGow przez ostatnie dwa lata, ze nie udalo im sie usunac lagu i wiekszosci bugow.
a dodam jeszcze ze w grze nie ma zadnych dungeonow i tym podobnych jaskin maja byc w przyszlosci:P (jak wiele innych rzeczy).
Tak, naobiecywac to i ja ci moge wiele.
Czy zamawiac ja jeszcze sie wacham ale chcial bym zaczac w cos grac od poczatku wiec moze. Gra jak mowilem ma potencjal czy go wykorzystaja czy nie to juz inna para kaloszy
Projekt gry mial potencjal, ktorego WP nie wykorzystalo. Spieprzyli ta gre. Ale jak juz mowilem, maja jeszcze parenascie dni :