Zematis szanowny kolego:
Primo: "Sluchaj zastanow sie co Ty mowisz.To jest beta, piszesz ze wiesz a zaraz potem zaczynasz gadke o wielkim pliku. "
Sam sie zastanow o co Ci chodzi - masz jakis problem?
Opisuje swoje boje z Launcherem Sony i gra PlanetSide o ile jeszcze pamietasz.
Ta gra ma miec premiere za kilka dni wiec nie sadze zeby teraz przerabiali AZ takie PODSTAWOWE sprawy jak idiotyczne ladowanie pliku Wav o wielkosci 200Mb - moglbym to zrozumiec w Alpha lub w poczatkowej fazie beta ale nie teraz kiedy produkt ma sie lada dzien ukazac na rynku. Zreszta miejsza z tym bo nie mam ochoty na glupia polemike z Toba - jezeli sie ze mna nie zgadzasz to Twoja wolna wola.
To ze grales w jedna bete Eve czy jak jej tam nie czyni z ciebie znawcy tematu zebys mogl zakladac ze oni to zmienia. Ja tez tego nie czynie poza faktem, ze opisuje co mi sie podoba a co nie. To chyba logiczne biorac pod uwage fakt ze mam mozliwosc grania w beta jakiejs gry i opisuje to na forum traktujacym wlasnie o tym temacie.
Jak kazdy kto potrafi podzielic sie swoimi doswiadczeniami.
Ale... tak wlasnie myslelem jak to bardzo czesto bywa PISZESZ NA TEMAT NA KTORY NIE MASZ POJECIA!!! ale nie przejmuj sie to normalka u polakow (!).
Skad wiesz ze akurat w PlanetSide jest dokladnie tak samo jak w grze w ktora Ty grales? Nie wiesz, poprostu sobie wymysliles bo tak jest wygodniej.
W odroznieniu od Ciebie ja opisuje FAKTY, wraz z moim komentarzem - co chyba tez jest logincze.
Secundo: "Launchpad funkcjonuje teraz w 90% mmogow (EVE,EQ,SB,SWG itd.)"
LOL - sorry, ale jezeli dla Ciebie wymienione gry to 90% gier mmorpg na rynku to nie mamy o czym gadac
Launchpad Sony o ile wiem funkcjonuje TYLKO z produktami SONY a to nie jest 90% gier mmorpg zebys sie zesral
Nie wiem w ile gier mmo Ty grales ale ja gralem w duzo i nie przez 5 dni tylko po kilka lat lub kilka miesiecy - wiec wydaje mi sie, ze daje mi to jako-takie pojecie na temat gier tego typu a co za tym idzie lepsze wychwytywanie plusow i minusow.
Ale... skoro Ty znasz PlanetSide lepiej, grales duzo w gry mmo i masz ich za soba sporo, przy czym zaliczyles kilka gier BETA... to bede musial sie chyba z Toba zgodzic, ze za bardzo marudze (zamiast opisac moje doswiadczenia)
a moj post na temat Planeside po Twoich uwagach powinien wygladac np. tak: "nie moglem zagrac w PlanetSide bo jestem lamer i nie potrafie sobie zassac plku 200Mb, a do tego jestem przyglupi i nie potrafie uzyc tego fajnego Launchera Sony, ktorego uzywa teraz 90% gier mmo. Wiec sorry ale gra jest zapewne super jak kazda gra sony tylko ja jestem dupa. Coz chyba zagram w bierki online..."
Jezeli taki opis trafia bardziej do Ciebie to zapomnij o poprzednim moim opisie bojow z beta gry PlanetSide.
PEACE
ps. nadal nie da sie sciagnac tego pliku wave wiec chyba nigdy w to nie zagram
)) heheh...
ps2. przeczytalem na forum bety ze Launchpad sie kopie kiedy masz inna gre sony mmo - w opisanym przypadku byla to beta SWG i koles nie mogl juz po instalacji PS grac w SWG
Inny topic na tym forum jest o tym ze PS nie da sie odinstalowac a kilka osob musialo formatowac dysk aby sie tego pozbyc
Coz... widac wiecej jest "nas" lamerow
ktorzy maja problemy ze wspanialym Launchpadem Sony i gra PS.