iniside napisał(a):
Możecie sobie mówić co chcecie ale Palikot z całej bandy wypada jeszcze najnormalniej. Przynajmniej do czegoś w życiu doszedł, poza stołkiem w sejmie. Czego o reszcie czołowych kandydatów powiedzieć nie można.
Kaczor który chce każdemu mówić jak żyć, powmimo, że w życiu żadną pracą sie nie parał, dziewczyny nie miał, żony nie ma, dzieci nie ma, i wogólne podejrzewam, że jest hemafrodytą stąd te wszystkie kompleksy..
Tusk kolejny czołowy polityk który chwali się jak to potrafi za piłką po boisku biegać, i uśmiechy do kamery walić. Zupełnie jak kurwa smoleńsk. Chuj mnie to obchodzi.
Ja naprawde nie oczkuje jakiś dużych zmian.
Na początek zadowole się, żeby do rozliczenia z US wystarczył JEDEN prosty papierek. Czy to dużo ?
A do pełni szczęscią wystarczy mi jak 70% urzędniczego betonu straci robote. Bo oni naprawde nie są do niczego potrzebni. Niech zapierdalaja drogi budować.
moze ja juz stary jestem ale jakos ciezko mi uwierzyc zeby cokolwiek tutaj mialo ralne szanse zaistnienia... dzis wbrew pozorom to ze ktos ma rodzine dzieci dom uprawia sport ma humor i umie skladnie powiedziec 3 zdania przed kamera bez robienia z siebie idioty to kurewsko duza zaleta.