RufeN napisał(a):
u mnie gra chodzi mega plynnie (X3430@3,6;8GB RAM,hdd na raid,Radeon 5850 HIS 1GB) w 1680/1050 z odpalonymi arkuszami excela,outlookiem,wmp z radiem,steamem i dwiema przegladarkami z paroma oknami.
single jednak jakos nie bardzo mi lezy - tak strasznie liniowy,ze az rzygac sie chce, jak czlowiek chce cos zrobic "po swojemu" to dostaje komunikat, by wracac w (oskryptowane) pole gry-lol. moze mam takie odczucia przez Dark Souls, w ktore wciaz gram(pelna dowolnosc tego,gdzie sie pojdzie), ale jak pamietam chociazby z Black Ops ta misje ze skradaniem sie przez jakas baze arktyczna i potem poscig skuterami snieznymi, to mozna bylo zwiedzac baze i robic co sie chcialo (zabijac/unikac przeciwnikow), tutaj poki co caly czas mam ciagniecie nas jak po linie z mozliwoscia odejscia w bok o pare metrow max. troche to biedne.
ale grafika nawet calkiem ladna+jak juz mowilem chodzi wysmienicie jesli chodzi o plynnosc,wiec chetnie sie w multi pobawie (szczegolnie,ze nowego call of duty nie mam zamiaru kupowac).
Jak Tobie chodzi w 1680x1050 w ultra na takim kompie to mi na moim 1440x900 tymbardziej powinno - też mam 5850 z 1GB pamięci i i5 do tego mocno wykręcone. Sprawdz ile masz fps w singlu np jeśli możesz:P? Ja też to zmierzę z czystej ciekawości jak tylko grę dostanę.