Ceny abonamentu | cena za grę/CD/blabla | cena za zrobienie laski żeby dostać się do bety |
Ja rozumiem , że w XXI wieku najważniejszą wartością jest to czy masz wypchany portfel i czy spisz na kasie czy nie , ALE .
Bez przesady . To co zrobiło teraz Sony/Lucas/czy uj wie kto/ to już przesada . SWG - na dzień dobry stuknęli
14.99$ . I dobrze wiedzą , że te osikaną pietnachę będą łykać . Zresztą ludki od StarWarsowych klimatów ciągną kasę już z czego się da . Ciekawe , czy kiedykolwiek przyjdzie moment , kiedy ktoś się zbuntuje i powie NIE wywindowanym cenom . Bo z SWG to już przeginają ossstro . Sama gra trzeszczy chyba z 50 zielonych , także nie jest to miłe .
Kiedy ludki przestaną podnosić te ceny ? Jakaś równowaga mocy (lul) musi być . Nie mówię tu tylko o kolesiach z Sony (SWG to tylko najbardziej wyrazisty przykład) , ciekawe co będzie za rok , jak wyjdzie WOW , MEO , Warhammer itd... Może pobawimy sie w typera ...
WOW - 15.99$
MEO - 16,99$
Matrix Online - tak z 14,69$
Warhammer - tutaj każda cyferka jest możliwa
(a raczej
)
Jak wy to widzicie . ? Jak dla mnie ceną ostateczną (taką psychologiczną) jest właśnie 14.99 , ale to już jest cienka granica . Więcej nie dam . Jeszcze mnie nie powaliło totalnie
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: RedruM dnia 2003-06-17 21:39 ]</font>