1) Sprzet wyprodukowany przez craftera mozna sprzedac na bazaarze - ale Zematis ma racje w jednym - rynek BYŁ zalany sprzetem za 1cr - teraz oplata za wystawienie wykalaczki na bazaarze 500 cr!!!! - glupota do kwadratu.
2) Nikt nie kupuje stuffu zrobionego przez craftera bo wszyscy maja to samo - jest jednak jedno ale... to co wszyscy sprzedaja/produkuja jest takie samo bo to sa przedmioty ktorych schematy dostajesz wraz z lewelowaniem a nie zdobyte podczas misji lub w loocie
3) misje rzeczywiscie do bolu takie same ale... mozna sie przejsc w pole i tam zbierasz misje od NPC o wiele ciekawsze i czsto zawierajace schematy.
4)Grafika kurde wymagajaca sprzetu na bardzo wysyokim poziomie: Ja mam ustawione na miminum wszystko a mam 29 FPS max srednio 20 FPS
A moj sprzet to:
AThlon 1900+, GF4 4600, 1 GB RAM DDR 333Mhz, HDD ATA100
Widoczne bledy i niedbalosci np: gwiazdy swieca przez ksiezyc lub inne planety !! - Jednakowoż grafika bardzo ladnie wyglada na ustawieniach max!
A propos XP moze nie wiecie ale w SWG XP jest kilka rodzaji, przykład:
Wkładasz sobie w rękę pistolecik lecisz na jakiegoś słabego moba, mob okazuje się silniejszy więc zmieniasz giwerę na karabin i zabijasz go... efekt:
(to jest przykład)
12 pistol XP
40 carbine XP
8 combat XP
Kazde z nich moze byc wykorzystane na osobne drzewko umiejetnosci ale... nie moze byc zmienione na inne więc tak naprawdę po skasowaniu MINERA (zaawansowana profesja)
Surveing XP po dojsciu do Surveing IV w podstawowym drzewku Artisana rosnie bez mozliwosci wykorzystania
a rosnie bardzo szybko bo to jest efekt kopania surowców - czyli rzecz podstawowa dla craftera.
Nie wiem czy mi się wydaje ale większośc postaci jest crafterami
Na początku bylo ich malo a potem... sami crafterzy
Pytajcie a ja odpowiem bo nie mam weny co jeszcze pisać