dobra napisze w skrucie jak to wyglada ...
jesli jestes Bounty Hunterem to PvP masz chyba przy kazdej misji (sciagajac ofiary ... wielokrotnie mozna obserwowac strzelaniny na ulicach czy w barze
sam tesz raz bylem scigany :|) sam jednak niegram BH wiec szczegolow nie napisze
jesli chcesz sie pobic to przylaczasz sie do jednej ze stron w konflikcie zmieniasz statut na declared i mozesz kosic all declared po przeciwnej stronie
np. zbierasz ekipe declared i ruszasz do wrogiego miasta gdzie mozna spotkac wielu przeciwnikow wspieranych przez straznikow NPC ... osobiscie mi sie to bardzo podoba jak sa takie strzelaniny na ulicach i pogonie miedzy budynkami ... wogole wszelkie pojedynki w wiekszej liczbie graczy sa bardzo widowiskowe
aha i jeszcze te pola bitew (niestety za krotko gram by uczestniczyc w bitwie) z tego co wiem to spotykaja sie dwie armie na jakims trenie (przypuszczam ze dosc rozleglym) kazda strona ma cos takiego jak budynek dowodzenia ktorego utrata konczy sie kleska ... kazda strona moze budowac mury obronne, wiezyczki i inne takie ... kazda strona ma koszary w ktorych moze kupic dodatkowe wojsko (szturmowcy itp.) NPC ktore podlegaja graczom (pet ... ktore nie przechodza na graczy po zakonczonej bitwie)
i walczycie
to tak w skrucie wyglada PvP ... dla mnie wystarczy, innym sie nie musi podobac
a Jedi narazie nic nie wiem i osobiesice mnie nie interesuja bo nie zamierzam grac (niby wszech poterznosc ale ograniczona liczba zyc i inne takie tam
) jak sie pojawia, bede ich scigac i staral sie zabic (oczywiscie nie samemu
)
kanal #imperiale
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Morathi dnia 2003-06-22 23:26 ]</font>