Z tego co wiem to Legacy to atm tylko nazwisko i nabijanie dodatkowych lvli - w przyszlosci ma to byc mocno rozszerzane i zamienic sie w taki chyba AA system czy cos w tym stylu. Chyba ze sie myle.
Ja mam pytanie z innej beczki.... a raczej dwa....
1. Co daje Social lvl? Gram w grupie, zberam punkciki..... po co sa te punkiciki?
2. Jest jakis Day/Night cycle w tej grze? Wydaje mi sie ze nie i kurde troche bez sensu imho....rozbija mi to troche "immersion" ze np. na Balmorra widze caly czas pol slonca na horyzoncie zajmujace polowe nieba. :/
Ogolnie to muze powiedziec ze z niedlugo napisze dlugi post z wrazeniami ale juz teraz napisze ze odwoluje wlasciwie all co pisalem o tej grze zlego w becie.... gra mi sie zajebiscie, historia daje rade, crafting o dziwo sprawia satysfakcje... dosc dobrze sobie ta gierke Bioware przemyslalo tbh. Gra potrafi przynudzic na poczatku (nudna noobzona, bieganie na planetach stolecznych) ale juz tala Balmorra wlasnie to super sprawa... grafika artystycznie jest na najwyzszym poziomie, miejscowki przytlaczaja skala i sa zajebiscie futurystyczne.
Ciekawi mnie tylko ile contentu jest w stanie wykrzesac z siebie Bioware w patchach bo jesli maja zamiar dodawac instancjeco 3 miesiace czy raid jak w WoW to kkthxbye niestety.