Kabraxis napisał(a):
Moze mi ktos wytlumaczyc jak dokladnie dzialaje te "bonus series"?? Co to wogole jest? Dodatkowe questy jak zrobie cala planete i wroce za jakisz czas czy co? Maja wyzszy lvl? Lepsze nagrody?
Bonus Series: to najczesciej zadania odblokowywane po storyline oraz niewielkiej ilosci questow w danej zonie, choc to do konca nie wiem ale dzis sprawdze (zrobie tylko storyline i wroce).
Przewaznie sa to questy na wyzszy poziom, niestety commandation dostaje sie na ten sam tier co zona, ale za to bardzo fajna, ciekawa linia fabularna to jest, no moze bardziej rozszerzenie "planet's plot'u". O tyle warto ja robic, ze dzieki temu nabija sie mnostwo expa w niewielkiej zonie. Np takie Taris podzielone jest bodajze na 4 zony albo wiecej, bonus prowadzi do jednej dodatkowej zony i w niej jest kupa fajnych questow od solo do heroicow

Osobiscie zaczynam od storyline, lece wzdluz tej linii questow robiac po drodze wszystkie jakie mi sie nawina, po skonczeniu main plot prowadzi mnie na statek, tam zanim polece na kolejna planete wracam do tej co przed chwila bylem i w porcie NPCet daje mi bonus: series