Anor, please listen to me
Co do BoT flagi to sie nie wkurzaj. Nie bylo mnie wczoraj wiec ciezko jest mi sie wypowiadac co tam zaszlo. Wiem tyle ze nie bylo zadnego monka online a wiec zrobienie BoT key farm bylo niemozliwe.
Robienie tego farmu ma sens tylko jezeli sa min. 3 nie-zflagowane osoby online. Jezeli jest mniej to nie ma sensu bo to strata czasu. Kazdy minis rzuca 3 talismany = 3 osoby dostaja flage. Inaczej beda rotowac i trzeba bedzie robic ten farm znowu...
Wydaje mi sie zse troche przeginasz z tymi flagami. NIKT w BL nigdy nie krzyczal tak mocno "zflagujcie mnie!!!". Przeciez jak mielismy AL up to chyba normalne ze pojdziemy go sprzatnac zamiast robic flag farm. Zachowujesz sie troche jak Craic ktory chce robic HoT w stodku dnia ( pomijajac fakt ze nie bylo zadnego wolnego shm, chantera ani tanka ) bo on CHCE bracer...
Co do opuszczania gildii to nie radze tego robic. Taki Tux to ok, nie dostal lootu wiec nie ma nic na "sumieniu". Ty jestes w gildii dosyc krotko, dostales duzo dobrych itemow ( 2x wiecej ode mnie np. ) i chcesz wyjsc ? Pomysl jak to wyglada. Wchodzi koles, lyka gore stuffu i wychodzi. To tak jak Talonite a wiesz ze nie jest on zbyt lubiany.