Isengrim napisał(a):
Ja się nie czepiam twojej płci - ja się czepiam sposobu myślenia. Jak dla mnie możesz być czarnym jak noc negrem z penisem do kolan - liczy się twój przekaz. I z nim dyskutuję. Twoje odwołania do nie wiadomo czego, tylko potwierdzają mój argument o braku argumentacji - czysta estetyka. Masz coś, masz inne coś - wybacz, wrażenia to nie argumenty.
A żebyś nie myślała że losowo dobieram przeciwniczki, bo lubię - masz słitaśnego bloga, bez refleksji.. Przedruki+ przerost formy nad treścią.
Na to złapałeś aggro? Na bloga?
Nie podoba się - nie czytaj. Nie mam z tym problemu. Dla Ciebie mogę być tępą lalunią ze 'słitaśnym' (bo przecież trzeba mnie umniejszyć nawet tym przymiotnikiem) blogiem, na którym są same 'przedruki' (a co niby ma być, skoro gry jeszcze nie ma? przynajmniej są to moje tłumaczenia), bez refleksji (no bo przecież w moim artykule o Holy Trinity nie ma żadnych refleksji, to właśnie dlatego trafił na gw2guru.com w ostatnie zestawienie Admin's Pick i pewnie dlatego komuś się chciało przetłumaczyć go na język francuski).
Nie wiem dlaczego tak się zeźliłeś, czy o to, że zawsze byłam sceptyczna jeśli chodzi o SWTOR, czy dlatego, że nie pasuję do promowanego przez niektórych image'u doświadczonego twardziela, który lubi open PvP, full loot i brzydzi się themeparkami. Nie potrzebuję się podpinać pod cokolwiek, żeby sobie kupić sympatię.
Uczepiłeś się Tabuli jak rzep psiego ogona. Po pierwsze, to nie ncsoft zabił tę grę, a Garriott. I ja osobiście czuję się oszukana właśnie przez niego. Byłam w grze, gdy opowiadał nam o tym, jak to będzie zajebiście. A potem chciał od ncsoftu gigantyczne pieniądze za każdy miesiąc chociaż jednego działającego serwera. Nie winę Koreańczyków za to, że woleli zamknąć Tabulę niż się z nim sądzić po wieczne czasy. Oczywiście, mogli o tym pomyśleć kiedy podpisywali umowy. Ale nie widzę tu związku z GW2. Po pierwsze, robi go ArenaNet, i choćbyś napisał tu sto razy, że nie, bo ncsoft, to nie sprawisz, że te paręset osób nagle wyparuje. Po drugie, nie widzę w pobliżu GW2 Garriotta.
Oskrżasz mnie o wybiórcze argumenty, a sam wybierasz sobie te epizody z działalności Fancomu, które Ci się podobają. AoC zawiódł. Nie spełnił nawet ułamka oczekiwań graczy. Równocześnie nie chcesz przyznać, że ArenaNet zrobił kupę dobrej roboty z GW.
Lubiłam czytać sobie Twoje posty, chociaż nie zawsze się z nimi zgadzałam. Ale jak widać Ty, żeby coś lubić, musisz się z tym zgadzać. Trudno - przeżyję
EDIT: jeszcze bym mogła zrozumieć Twoje dąsy, gdybym to ja założyła ten wątek. Ale to Ty jesteś jego autorem, więc zupełnie nie wiem o co Ci chodzi. Chciałeś dyskusji, to ją masz. Chyba nie oczekiwałeś, że Cię tu będą wszyscy głaskać.