Mirtul napisał(a):
Nie no, oczywiscie bez przesady. To co bylo w DA2 to smiech na sali. W SWTOR nie gralem, ale sadzac po screenach, filmikach i relacjach, lepiej nie bylo.
Dialogi w ME i ME2 mi sie osobiscie podobaly (chociaz fakt, ze w 2jce juz bylo widac, ze zmierzamy do DA2). Jasne, ze czasem brakowalo innej odpowiedzi, ktora wydawala sie mi (graczowi) naturalna. Ale pamietam, ze grajac na przyklad w BG (raczej chodzi mi o jedynke, w dwojce mam wrazenie ze byly lepsze dialogii i w ogole byla lepsza oczywiscie) zdarzaly sie sytuacja kompletnie odwrotne - w kluczowym momencie wyskakiwal wall of text, ktory trzeba przeczytac.
Problem w tym, że jak ogladam filmiki z mass effect 3( jak rozumiem to pewno demko) to w koleczku sa dwie odpowiedzi - swiety lub diabel :/ Wtf to juz nawet koleczko nie jest potrzebne tylko mogli by dac dwa guziczki - zly/dobry
Poza tym Bioware to jest( a raczej BYLA) moja ulubiona firma jezeli chodzi o gry. Uwielbiam ich gry, ale ME3 nie kupie i jestem z tego powodu wkurzony :/ Wkurzony, bo kupilbym, ale powiazanie z origin( mam juz steama, starczy mi) i obcinanie z contentu WAZNEGO dla fabuly to za duzo. I cos czuje, ze w ME3 bedzie jeszcze mniej rpg niz w dwojce.
Pytanie gry jakiego innego producenta wybierac ? Jakos za Bethesda nie przepadam, maja fajne gry, ale nei dla mnie( oprocz Morrowinda), a prawdziwie epic firmy jak Black Isle czy Troika, Sir-Tech juz nie ma... Moje typy - CD Projekt Red( Wiedzmin rules !) oraz Obsidian - tacy troche wyrobnicy, bo jak cos calkiem autorskiego robia to wychodzi srednio(az dziwne gdy sie patrzy na ich sklad), ale w kontynuacjach to oni sa mistrzami. Mam nadzieje ze South Park tez bedzie rzadzil