@up
No niby tak ,ale idzie znaleźć kilka fajnych tytułów. Może nie dużo ,ale więcej niż 2-3. Choć ja w sumie w dużo więcej nowych gier / rok nie gram to może dlatego.
W każdym razie zgadzam się na 2012 to interesuje się GW2 , Elemental Fallen Enchantress , w trochę mniejszym stopniu ale jeszcze PoE i Dota2.
Już są 4 tytuły ,ale myśle ,że jeszcze 1-2 w 2012 się znajdzie
Poza tym osobiście mam jeszcze do nadrobienia (bo czekam aż kompa zmienie ,bo chcę na full detalach pograć ,a z kolei ze zmianą kompa czekam do drugiej połowy roku bo a) mam atm inne wydatki b) wchodzą nowe CPU od Intela i nowe GPU od Nvidii i AMD atm + SSD mają w drugiej połowie mocno stanieć) Wiedźmina 2 i Skyrima potężnie zmodowanego na moją upodobania.
Jeżeli jednak zrobią konwersje DS na PC w 2012 i jeżeli będzie jakimś cudem jakaś closed beta ArcheAge dla 'zachodu' pod koniec 2012 to dojdą jeszcze kolejne 2 tytuły.
Ogólnie na rynku jest kupa ,ale jak się poszuka to można znaleźć w miarę tytuły.
Po prostu staram się usilnie (a czasem kusi) nie pochłaniać każdej gry-papki którą korporacje wyplują ,a robiłem tak długi czas ,bo się łudziłem
No i w sumie naciałem się niedawno bo jednak KoA spróbowałem a dla mnie osobiście była porażką (mimo ,że przez pierwsze ~ 10 leveli się fajnie grało to później mega-fail przez pewne decyzje w designie gry które były omawiane w temacie o tej grze zresztą).
Nie umniejszam nikomu komu się podobała ofc - bez obrazy.
edit: nie wspominając o cały czas wychodzących modach do gier które już są na rynku ,czasem są to w zasadzie nowe gry