mark24bis napisał(a):
dawaj do TERY k4czy, całkiem fajna gra. Skillowa walka, PvE jak w WoW-ie (są epiki

), super duży świat, enchanting, crafting, maszyny do powielania, losowe jajka, auction house, pety vendory, pety compani (chyba), world bossy, chesty ze skarbami (aż usrane nimi czasami) etc. etc. szczerze mówiąc to jak dla mnie jest tego nawet za dużo...
Jako endgame jest walka gildii, wpływy na tereny (jest jakaś mapa polityczna w tym momencie) wypowiedanie wojny drugiej gildii (non toper na ogólnym). Imho całkiem fajny klon WoWika.
Pewnie gra na 1-3 miesięcy ale ja tam to biorę

Trochę doprecyzuje:
Świat jest średni jeżeli idzie o wielkość, chyba odrobinę mniejszy niż WoW vanilla, takie mam przynajmniej wrażenie. No i niestety, spore kawałki terenu to tylko "ozdobniki/tła" Chociaż nadrobione jest to wielopoziomowymi open world dungeonami.
Maszyny do powielania i pety vendory zostaną usunięte z gry na premierę naszej wersji.
Chesty ze skarbami to są eventowe skrzyneczki więc będą pojawiać się tylko raz na jakiś czas (coś jak w L2 literki) i wypadają z nich tylko consumy
Notabene zmieni się też sporo innych rzeczy w tym sporo questów 1-40 (podobno) etc wiec nie mam pojęcia po kiego ch**a ta CBT jest na starym buildzie
Tak poza tym to się zgodzę że gra warta uwagi, ale zdecydowanie nie dla każdego.