Piszpan napisał(a):
ja cie kabra juz nie lubie z tymi wjazdami na rodzine. znaczy wczesniej tez nie przepadalem ale czasem fajnie bylo poczytac niektore twoje posty czy flamowanie. teraz wylazl z ciebie taki zwykly gnojek.
Czyli co ? Mendol moze mnie obrazac i wyzywac od "ashtonow" (obaj dobzre wiemy co to oznacza) jakis tam darmozjadow itp.. (mimo ze sam zycie chyba poza tym forum nie ma) a ja nie moge obrazac jego? Gimme a break.
Jak wychodzisz na ring to sie nie dziw ze dostajesz w ryj. A wchodzi z wlasnej woli i jeszcze prowokuje.
Tak sie konczy nazywanie kogos nolifem podczas gdy samemu sie jest jego idealnym przykladem. Nie lubie hipokryzji i ja bede tepic. A ta w wykonaniu mendola gdyby miala wzrost to mielibysmy na ziemi mamy najwyzszy szczyt, ktory zawstydzilby MtEverest.
Kazdy dostaje traktowania takie, na jakie zasluguje. Tak to zycie dziala.
Zreszta mendol non stop wyzywa ludzi naokolo siebie od gowniarzy, pisze o swojej dojrzalosci, rodzinie, doswiadczeniu zyciowym (w graniu mna konsoli lol) itp.. ze jest tak zajebisty i wogole, wiec mysle ze poruszanie tych tematow nie jest dla niego az tak niewygodne.
Srsly.... niektorzy na tym forum sa tak zalosni ze powinni dostac o wiele, wiele gorzej moze wtedy bylby z tego jakis pozytek i dal nich i dla forum i dla swiata ogolnie.