Sobtainer napisał(a):
@ragna
ale Kabraxisowi sie bedzie podobalo, juz mu sie podoba! bo bedzie mialo mody!
i? boli cie?
Mialem juz sie z banda skretynialych fanbojow nie klocic ale komentujac post ragny:
1. Fabula zapowiada sie tak samo 'epicko' i 'mrocznie' jak w D3. demony zagrazaja miastu! O ja pierdole. Miazga i zlo. Tu i tu fabula to generic bullshit dla nastolatkow, z tym ze T2 i T1 ma do siebie dystans o fanula jest podana w sposob groteskowy chwilami co jest zamierzone.
2. Cukeirkowate moze i bardziej za to jakosc tekstur lepsza niz w D3. I to o wiele. Mapki outdoor tez bardziej szczegolowe. O wiele lepiej wyglda ta pierwsza mapa w T2 niz pierwsza mapa w D3 z jedna rozpackana tekstura i jednym drzewem co 20 metrow i to cala dekoracja. Sry ale Krwawe Wrzosowisko z D2 wygladalo lepiej.
3. Drzewka talentow w dalszym ciagu >>> ZEROWA KUSTOMIZACJA POSTACi W D3 bo przynajnie mam wybor.
4. Hacki do D3 JUZ SA. Nie trzeba nawet tych dwoch tygodni. Mimo bety na klucze, DRMow, online only i PRu Blizzarda jak to oni nie walcza z tym i setki innych wkurwaijacych rzeczy.
Fanboy more plx.
Pozatym dalej porownujac z zajebistym D3:
- podobnie jak w POE calkowita kontrola nad rozwojem postaci
- mozliwosc gry po lan
- mozliwosc gry bez polaczenia z netem
- calkowicie losowo generowane mapy, lacznie z outdoor i eventami
- brak DRM
- brak RMT
- cena 20$
- ilosc kontentu prawdopodobnie mniej wiecej identyczna (playtime)
- mody, dzieki ktorym jak mi cos nie bedzie pasowalo to sobie w 5 kliknieciach zmienie dla siebie a po pol roku zagram w gre znowu z calkiem nowa itemizacja i 10 nowymi klasami postaci a pewnie i z calkiem nowymi mapami. (tak jest atm z T1).
Niewspomne juz o Texture Packach dzieki ktorym Torchlight 1 wyglada DUZO LEPIEJ niz T2 na tym filmiku i duzo lepiej niz D3 rowniez.
Tak wiec zaklinajcie sobie rzeczywisctosc jak chcecie ale jedyne co ma D3 to fajnie rozpadajace sie zombie, ktore mi osobiscie znudzily sie i przestaly robic jakiekolwiek wrazenie po drugim playthrough w becie.
Ale w sumie zgodze sie z toba sama mozliwosc modowania powoduje ze T2>D3. Dzieki temu nastepcy tak zajebiostych modow jak Median czy Eastern Sun powstana na engine T2 a nie D3.
Tak wiec pierdolcie pierdolcie - gry takie jak PoE czy T2 same sie obronia i D3 nie bedzie mialo na nie zadnego negatywnego wplywu a wrecz przeciwnie - chujowosc nowego Diablo zwiekszy im sprzedaz i playerbase. Zreszta to juz sie od jakiegos czasu dzieje.
Ogolnie kontynujcie to zaklinanie rzeczywisctosci plx - smieszne to jest.
Dawaj Sobciu.