Cytuj:
Nie mialem jakiegos specjalnego pomyslu na templata - i jak go rozwijac - od poczatku zapakowalem ile sie dalo (runy,staty) w str,con, axe mastery - i mniej wiecej tak go rozwijam na razie staty str+con - skile axe,parry,shield na razie.
Pierwsza postac, to gimp zazwyczaj wiec przygotuj sie, ze go za jakis czas skasujesz
. Axe Mastery jest do 1h Axe Weapons, jezeli robic 2h barba to musisz robic Great Axe Mastery.
Cytuj:
Zastanawia mnie dex - co on robi oprocz podnoszenia ac ? teoretycznie powinien atr podnosic tez - ale ja widzie ze mi attack rating rosnie od str glownie yhmm. Barby to bardziej life tanki niz ac tanki z tego co wiem.
Topory, miecze, lance, mloty zaleza od str.
Wlocznie - Skill od dex a dmg i atr od str (czyli str)
Daggery, TLariony, Long Swordy - dex based
Cytuj:
Z racji dosc wysokiego axe skilla juz na dzien dobry oprocz rasowego speed buffa moj avatar dostal jakis weapon power - ale to dziadostwo wogole cos nie dziala na oko.
Rasowego speed buffa? Chodzi Ci o sprint tak?
. Kazdy weapon power dziala, ale te z poczatku (np. Weapon Power Boost) to gowno, pozniej zaczniesz dostawac cos ciekawego
Cytuj:
Hyh tak wolnych broni nie widzialem jeszcze nigdzie szczegolnie jak wezme jakas naprawde slow (ja rozumiem ze sa rozne klasy predksoci broni , affixy do speeda na magic weapons, speed buffy itd itp - ale chodzi mi o takie base speed dla danej klasy) to moj chiken macha nia raz na 2-3sekundy ihahah.
Co sie dziwisz... To topor ktory zadaje najwiekszy dmg w grze, wiec nie moze byc szybki jak dagger
Cytuj:
Life/stamina regen tez taki dosc ciezki sie wydaje - zuzycie staminy okrutne - i trzeba posiedziec z 1 minute na full replen staminy i z ponad 2 na full replen life (u mnie lvl 7 ca 200 life /150+ staminy)- chodzenie=0 replena stanie= zalosnie wolny i jakby nie zawsze - jak sie stanie z siadu replenuje wolno (na oko z 2 razy wolniej niz w siadzie) jak sie zatrzyma idac to nie bardzo - zreszta musze sie temu blizej przyjzec jeszcze.
Siedzisz - regeneruje sie szybciej
Stojisz - wolniej
Idziesz - wcale
Ten wolny hp/stam regen to tylko na poczatku...
Cytuj:
bardzo czestego hmm jakby desynchy bardziej niz lagi (czasem jedno wynika z drugiego ale nie zawsze).
Wiec sie zastanawiam jak to wyglada w duzym pvp battle o miasto... i mnie ciary przechodza po plechach -
tez jestem ciekaw wlasnie jak sie wam gra pod katem lagow i desynchow.
Wszyscy narzekaja na lagi na poczatku... Potem jest ok... Dziwnie w kazdym razie :/
Szkoda, ze nie grasz na Carnage, wiecej Polakow, wiecej graczy, wiecej miast
[Gandir Drolwodash] - r4,7 H/Confessor
[Grandir Reword] - r3,9 F/Barbarian
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Asmax dnia 2003-09-19 17:57 ]</font>