"A kgb nie chce zergowac ? dziwne.. moze powinni pojsc do psychiatry to nie zgodne z ich natura"
"A co do KGB to naprawde sie dziwie, ale oni podobno w SB stali sie ultra-orderem"
KGB w SB gra noble nation
. Sa jedynym (obok nas) nationem, ktory do konca walczyl z naszym treacherowym zergiem (CoS), nigdy nie zgodzil sie subowac do niego i stracil chyba najwiecej miast z tego powodu. Gdyby KGB teraz przylaczylo sie do tego nowego ogolno-treacherowego zergu to zaprzeczylo by wszystkiemu o co tak dlugo walczylo, podobnie zreszta my. Co nie znaczy, ze unikamy walki, wrecz przeciwnie
. Na Treachery wiekszosc miast stala sie teraz open, zawieszono wszystkie walki, dawni wrogowie PLuja sie nawzajem, roluja sobie najlepsze itemy, etc. A my (i KGB) mamy zamiar im pokrzyzowac nieco szyki i troche podniszczyc tego nowego zerga juz w zarodku
.
"Pieprzycie jak te ciolki ktorych sie PKuje ("rozwalasz fun innym lol") - jesli to zrobia to bedzie dopiero fun"
Heh, to sprawa bardziej skomplikowana niestety, ale generalnie sie zgadzam, niech zerguja, bedzie fun. Co ciekawsze, na wiekszosci serwerach ludzie wrecz prosza, zeby ten zerg przyszedl do nich, bo sie nudza (wypowiedzi na forum np. graczy z Fear, Carnage, Deception) :>.
"mam nadzieje ze te "hordy z treczery" beda liczyly przynajmniej z 10 osob"
Gdyby caly nasz serwer poszedl na to, to byloby to okolo 250-300 graczy gotowych do PvP z R6 toonami i zalozonym najlepszym sprzetem. Juz teraz jednak wiadomo, ze jak pojda to glownie gildie RPK oraz pare mniej liczacych sie gildii, stawiam na gora 100-150 graczy. Czyli jedna duza nowa gildia na danym serwerze. Do tego prawdopodobnie my (ML, KGB, moze TSL, moze SG), dla przeciwwagi, z podobna sila. Serwer ten na pewno stanie sie duzo ciekawszy. Wszystko wskazuje jednak, ze bedzie to Fear, a nie Carnage. Chociaz roznie to bywa
. Ja wiem, ze na pewno jednego toona na Carnage sobie przeniose, zeby sobie poRPKowac z Karolem i spolka, jak mnie zechca
.
A wlasnie. Jakby ktos z Was moglby mi skrobnac pare(nascie) zdan info o sytuacji politycznej na Carnage to bylbym wdzieczny. Mocker (GM) sie zastanawia i potrzebuje wiecej info, zeby podjac decyzje. Wiecie, glowne sily, claimowane ziemie, kto ze soba sie nie lubi, kto sie lubi, kto z kim ma wojne, kto udaje, etc.