Wlaczcie sobei ta mape:
http://gw2cartographers.com/Pozwiedzajcie zony naa max zoomie i zobaczcie ile jest zablokowanych drog i przejsc prowadzacych "do nikad"
To mniej wiecej tyle NOWEGO contentu bedzie dodawane do tej gry.
Doskonale widac gdzie beda nowe zony. I to tylko na glownej mapie - a pudelkowe dodatki pewnie to beda najpierw Cantha i Elona. Jak szybko? Uj wie. Ale bedzie. To widac po designie tych mapek. No w Rata Sum jest port z ktorego ide o zaklad bedziemy plynac na Ring Of Fire.
Jesli do tego znajda czas aby pozmieniac/dodac nowy content w starych zonach to wielki plus (kolejny dla nich). Bo zadne MMO wlasciwie tego nie robi.
Ja to widze tak:
- male zmiany w stylu nowe eventy w zonach 1-70 plus male feature jak np nowe activity w miescie czy jumping puzzle albo spectatro mode czy nowa mapka do structured PvP - FREE content patche. Oprocz tego tu wpadaja nowe itemki, skiny, itd rozszerzenia jakie np RIFT czy WoW wrzuca w kazdym patchu.
- normalnej wielkosci zona co jakis czas z jakimis dodatkowymi bajerami czy duzymi feature jak np nowy dungeon czy zapowiedziany player housing - max 10-15$ (w zaleznosci od wielkosci i czestotliwosci)
- co rok pelnoprawny dodatek/kampania za nawet 50$ ale musi byc duzy (wielkosci dodatkow do GW1 conajmniej).
I bede zadowolony.
Sklepik mne nie interesuje bo nie mam zamiaru go uzywac chyba ze z wymiany zbywajacgo golda na gemy. Ale po moich przygodach w BWE wiem ze golda mi zbywac nie bedzie
Zresta po jakims czasie cena sie ustabilizuje na tyle wysoko ze sie nie bedzie oplacalo.
EDIT: z innej beczki mam pytanie do kogos siedzacego w LORE itd.. wiec penie do iniside
JEst ingame w GW2
EBONHAWKE? Jesli tak to gdzie na tej mapce?