Kabraxis napisał(a):
Wiesz ze wszytko co napisales to bzdury?
Wszystko co napisałem to fakty / moje osobiste odczucia.
Kabraxis napisał(a):
Dwie rady - zupdateuj gre, ewentualnie kup oryginal aby moc to zrobic jak nie umiesz pirata updateowac.
Pirat updatniety do wersji 1.4. Jest jakiś wyższy?
Kabraxis napisał(a):
I srlsy... jesli masz chujowa wydajnosc w tej grze to wlasnie wszystkie twoje komentarze i oburzenia na temat wydajnosci w GW2 poszly dla mnie w kibel bo SD chodzi swietnie.
A komentarze setek/tysięcy innych ludzi którzy narzekają na wydajność w GW2 też poszły w kibel, bo ja narzekam?
Kabraxis napisał(a):
Poprostu masz chyba chujowego kompa/nasrane w systemie i gry ci wolno chodza.
Już napisałem wielokrotnie i piszę ostatni raz. Crysis 1, Wiedźmin 2, Skyrim, Arkham City, Deus Ex. Wszystkie te gry działają mi na full hd bez zająknięcia od medium do high.
Kabraxis napisał(a):
Ewentualnie nie klikales "E - save advanced graphics settings". :)
A nawet jak klikales to tak jak mowie - z patchem wszystko smiga PERFEKTO.
Chyba nie zrozumiałeś. Opcje wracają do stanu pierwotnego w momencie ich przestawiania. Jak mam kurwa kliknąć save, skoro automatycznie wraca mi do punktu wyjścia przy zmianie? Próbowałem zaznaczyć opcję niżej i klikać na bieżąco w save przy każdej okazji - zero skutku.
Kabraxis napisał(a):
gram na patchu 1.4 czy jakos tak
Tak się składa, że ja również.
Kabraxis napisał(a):
A walka wrecz jest wlasnie super fajna i satysfakcjonujaca
Jest chujowa jak nieszczęście, kuleje pod względem dynamiki, feelingu a zmiana celów to udręka. Może później jest lepiej (bo postać uczy się nowych ciosów ponoć) ale jak zobaczyłem pierwszą walkę, to serio zaśmiałem się na głos.
Kabraxis napisał(a):
A to ze nie masz dzwieku czy cos... po raz kolejny pozwole sobie stwierdzic ze to raczej twoj komp.
A ja pozwolę sobie stwierdzić, że to partactwo devsów. I nie chodzi mi o wydajność, bo to akurat najmniejsze piwo. W benchmarku miałem średnio 33 klatki na sekundę, po zjechaniu z opcjami ewentualnie rozdziałką byłoby lepiej. Chodzi mi o to, że menu główne mi na to nie pozwoliło, a sama gra odrzuciła po zobaczeniu marnej jak nieszczęście walki.