He he !
Pisac to umiesz, juz wiem dlaczego piszesz rozne recki
Ale wracajac do rozmowy, nadal nie rozumiem dlaczego mnie tak nagle zaatakowales w taki ironiczny sposob na to ze chce sie usunac w cien i troche wyciszyc ?? Czy to dla Ciebie takie trudne ? Nie kazdy jest taki jak ty "wylewny" i powie wszystko co mu lezy na sumieniu, ja pewne rzeczy wole przemilczec a juz na pewno jak widze wasze reakcje. Kazdy czlowiek jest odrebna indywidualnoscia, nie zapominaj tego, jeden lubi tak a drugi tak.
Druga sprawa WoW ? Nie wiem co Ci strzelio do glowy z tym WoW ? TO ze czasem w gram w OB (choc ostatnio nie mam czasu), choc nie tylko ja, to nie upowaznia Cie do stosowania jakichs imho bezsensownych porownan. Co ma piernik do wiatraka (poza ta samą ilością liter
) ? Czy przed graniem w OB WoW gralem w FF11 inaczej ? A teraz widzisz juz innego Bodzia ? W ogole nie kumam o co Ci chodzi z tymi porownaniami
Poza tym to nie ja zakladam ze uda nam sie we wszystkim za pierwszym razem, to ze czasem sa porazki to chyba oczywiste, stad tez i bedzie motyw stresogenny, ktorego sie nie da wyeliminowac i z tym sie licze. Moje rozumowanie w kwestii "na jana" to chodzilo o glupie wpadki, ktorych na szczescie unas nie ma, albo jesli juz sa to wychodzimy z nich calo !
Mysle ze cala ta dyskusja nie powinna byla zaistniec, byc moze nalezy Ci sie rowniez jakies odreagowanie po poniesieniu tylu zejsc w ostatnich czasach.