skoro wszystko na temat mmorpg na tym jakże inteligentnym i uprzejmym forum zostało już powiedziane to nie widze sensu dalszego jego istnienia :/, użytkownik który ma jakieś pytanie musi mieć nerwy ze stali, żeby założyć jakiś Topic, strach sie bać was o wszystkowiedzący !!
Po co odsyłacie chłopaka do topiców sprzed pół roku skoro większość z serwerów prywatnych do MU o których wtedy było pisane i tak już dawno nie istnieje, po kiego wała dajesz mu linka do strony aikiego skoro ostatnia aktualizacja na niej miała miejsce chyba ponad rok temu i 90% serwerów na niej zamieszczonych już dawno nie istnieje ? ludzie pomyślcie troche zanim coś napiszecie, a skoro nie macie pojęcia co to za gra to po co sie wypowiadacie w tym topicu (pewnie większość z was podnieca pare cyferek pod waszym nickiem, pewnie rekompensuje wam to małe przyrodzenie albo coś takiego;]) brak mi słów !!!!
pozdro (dla tych którzy solidaryzują się z moją wypowiedzią ale nie odzywają sie ze względu na lęk przed odrzuceniem;], oraz dla tych, którzy przez nadmiar gotówki nie stali sie pierdolonymi bęcwałami)
PS: jak sie nie myle byłtaki polski serw do mu bodajże
www.mustories.xt.pl , poszukaj go, był to jeden z najlepszych polskich serwerów do tej darmowej gry, dla tych którzy nie pochodzą z bogatej rodziny i mają lepszy pomysł na wydanie kasy niż na gry....Aha, jak zdecydujesz sie grać na tym serwerze napisz do mnie na GG, moge ci podać loginb i hasło do mojej starej postaci, jedna z silniejszych na serwie ale bez itemów ;]
nr. 2303529
Aha, i niech żaden z tych, którzy wiedzą wszystko nie zaczyna ze mną kłutni, bo boję się iż moge nie podołać temu wyzwaniu, mając ograniczoną wiedzę...
czekam na bluzgi i wyzwiska
wasz kochany, uważający że forum jest po to aby pytać -
- C. (lol)