wczoraj kupilem sobie gierke i mam kilka pytan (napisze je tutaj, by nie zakladac nowego tematu...)
-> po zrobieniu paru misji moge opuscic pierwsze miasto (Z jakims krolem czy z kims...), ale nie wiem czy juz warto! z tego co widzialem, to jest tutaj jeszcze do zrobienia duzo zadan i nie wiem czy potem bede tu mogl wrocic (chyba ze ta misja, to tylko opuszczenie krainy na czas zadania i potem powrot...?)
-> co daja przedmioty 'energy +" ? bo kiedy je nosze, to nie mam wiecej many :/ a nie wiem jak ja zwiekszyc, bo mam ciagle 25, a grajac r/e troche mi jej brakuje!
->na jakim serverze najlepiej grac ? gram na eu,eng 2 (nic nie zmienialem) i nie wiem czy wybrac inny, czy pozostac tak jak jest?
->kiedy bede mial nowego slota na bronie? bo teraz mam tylko F1 i jak chce zmienic, to musze przez inventory, a na screenach widzialem, ze byl dodatkowy slot, na F2
-> jest cos takiego jak skrzynka, gdzie moge zostawiac swoje przedmioty? czytalem cos, ze jest jakas gildia (czy cos) gdzie dostaje sie skrzynke i tam mozna zostawiac swoje rzeczy (moze chodzilo o gildie ogolnie?
)
->gdzie sa najemnicy? bo czytalem, ze moge ich 'dostac' w miastach, ale jak narazie zadnego nie widzialem (chyba, ze nie wiedzialem, ze to najemnik) mam dostepne 2 pierwsze miasteczka...
->gdzie moge kupic jakies lepsze zbroje/bronie/itd? w sklepach sa jakies daremne przedmiociki, a to co mam na sobie, to znalazlem albo mam od collectora
z gory dziekuje wszystkim za pomoc!