moze zaczne od konca: darmowka nie bedzie lepszym rozwiazaniem! gralem chyba we wszystkie darmowe mmorpg, ktore sa tutaj podane na forum i musze Ci powiedziec, ze to dwa inne swiaty (platne - darmowe). W darmowkach jest za duzo graczy, praktycznie same dzieciaki (moze przesadzam, ale na pewno ogrom)., lagi, DC itd. Nie bede sie tu rozpisywal, bo nie o to chodzi, ale jezeli masz takie watpliwosci, to mowie KUP GW
co do neostrady, to nie moge Ci pomoc, bo mam radiowke, ale wiem, ze lagi sa duzo mniejsze niz w grach darmowych, gdzie jest wiecej osob, dlatego mozesz sprobowac...
co do odczucia, to ja czegos takiego nie mam... ludzi spotykasz w miescie i to tam mozesz rozmawiac/handlowac/twprzyc gildie itd pozniej grasz sobie z przyjaciolmi, klanowiczami i razem rozwiazujecie zadania, zwiedzacie swiat, walczycie z innymi gildiami itd
sam jestem w gildii, wiec ciezko mi sobie wyobrazic jak bym sobie poradzil bez pomocy qmpli
gra zapewne bedzie duzo ciezsza i nie bedzie sprawiac tyle przyjemnosci, ale widzialem ludzi na 20 poziomach, ktorzy nie byli w gildi, wiec rzecz mozliwa
mam nadzieje, ze chociaz troche Ci pomoglem... wiem, ze nie jestem jakims specem od GW, bo sam gram od niedawna, ale cos juz wiem