Mam w dupie wybory ... kazdy narzeka na PiS
a PO gówno robi jako opozycja i czeka na błedy kaczek zeby dostac stołki za free - problem w tym ze PiS w mediach pokazywany jest jak jedyny sprawiedliwy (CBA i uj wie co jeszcze), i nie ma czegos takiego jak po rzadach AWS SLD ze opozycja miala zagwarantowana wygrana
olejniczak nie wiem co robi w polityce bo koleś kompletnie nie umie kłamać, jak widze wywiady z nim to smiac mi sie chce jak dorabia teorie żeby tylko głosować przeci pis ...
wogóle lewica to banda frajerów jak SLD tracił na popularności(i istnialo ryzyko ze nie wejdzie do rzadu jak AWS) to kazdy uciekał gdzie sie tylko dało (SdPL i inne twory tych "sprawiedliwych") a teraz wielkie zjednoczenie starych buraków lol (jeszcze ten kwaśniewski kurwa zbawiciel - jedynie czemu zawdziecza swoją popularnosc to temu ze przez 10lat nie zabierał głosu w zadnej sprawie politycznej, ladnie sie usmiechal i nie popelnil tak wielu gaf , siedzenie cicho w tym kraju zawsze jest na + , bo jak zaczynasz coś robić(podejmiesz konkretną decyzję) to zaraz sie znajdzie 10 którym to będzie przeszkadzało i którzy będą przeciw tylko dlatego żeby być przeciw )
reszta to pierdoleni populiści, zbieranka jak na pospolite ruszenie ... ze wsi na wiejską ...
poczekam aż zmieni sie prawo
ludziom z wyzszym nalozy sie obowiazek glosowania a z podstawowym i mniej zabroni glosowania
- bo to ze mamy demokracje to nie oznacza ze kazdy musi miec takie samo prawo glosu ... mam dosc tego ze glos mgr inz liczy sie tak samo jak chama z cegłą..