Tilandil napisał(a):
Ja gram jakiś miesiąc i mam 26lvl. Jeśli z party było rzeczywiście tak ciężko to ja myślę, że to się zmieniło
Na razie tylko raz miałem problem ze znalezieniem drużyny do expienia. W pozostałych przypadkach dostawałem zaproszenie jakieś 5-15min od wywieszenia flagi (ale może po prostu miałem szczęście).
Co do możliwości solowania to się nie wypowiem jak było kiedyś, ale rzeczywiście samemu doświadczenie zdobywa się wolniej, a pewnie większość questów i misji wymaga pracy grupowej. Ja jednak na razie nie miałem problemów a dzięki ludziom z Crazy Chocobos zawsze mogę liczyć na poradę czy pomoc (quest na subjoba zrobiłem w jakieś 30min - dzięki Allbin
).
A więc ja zapraszam na Ramuha i do Crazy Chocobos
Skoro masz 26lv to nie powinieneś się wypowiadac o aspektach gry ;P W FFXI ZAWSZE będzie ciężko o PT. Gra jest strasznie mocno na to nastawiona, nie da się inaczej expa zdobyc, chyba, żę jak Huck będziesz raz na tydzień 1k expa ze scrolla robił. Nie zrozumcie mnie źle nie mówię, że gra jest zła ale nakład czasowy jest nieporównywalnie większy niż w innych mmo. Co z tego, że znajdziesz party skoro będzie tam 4 idiotów, jeden normalny gracz i Ty ?