Perrin napisał(a):
W pewnym sensie jest mi zal SOE. Ktos tam w beznadziejny sposob decyduje o tym w ktory tytul zainwestowac i przygarnac pod swoje skrzydla, a ktory nie.
Widzialy galy co braly.
Bylem betatesterem juz jakis czas zanim SOE przejelo PotBS. Juz wtedy byla to kaszana jakich malo, wystarczylo wpuscic jakiegos gracza, zeby to mogl latwo ocenic. Nie wiem czemu SOE postawilo na ta gre. To nie bedzie nawet produkt niszowy, to bedzie "jakas dziurka, znajdujaca sie w kacie, ktory przypadkiem jest w niszy".
Blizz ma w SOE agentow i sabotuja wszystkie projekty, przeciez to jest oczywiste ze nawet telefoniczna ankieta daje wynik ze instancjonowanie i zonowanie to syf, a te pierdoly upieraja sie przy swoim i wciskaja na rynek kolejny raz gre, ktora juz przed premiera jest na straconej pozycji.
Co ja bym chcial w takiej grze, oczywiscie jest to nieralne ale ... startujesz na ladzie gdzie musisz wytrenowac crafting, wybudowac stateczek, zajac sie wyposazeniem, znalezc zaloge, zdobyc mapy i dopiero ruszamy w morze, oczywiscie pvp w otwartym terenie, questy powiazane z exploracja, craftingiem, pvp i innymi bajerami bo jest tego duzo.
Mamy instancjonowane porty, pvp, gra na ladzie, nedza jakich malo, nawet dla fanatykow morza nie stanowi atrakcji.