No wiem ze smiesznie wyszlo
no ale nowy komp swiezy i wogle i mi sie siec zaciela... Tzn ikonka od sieci bezprzewodowej znikenla.. Z polaczen sieciowych.. Wogle nic nie bylo ani nic zaistalowac ani nic... Przeszukalem caly chyba net i probowalem wszystkiego i tylko jedna porada juz soatala... Format
A ze system i tak byl swiezy to nic mnie nie kosztowalo tylko w sumie moze godzinke i troche.,..
No ale zaomnialem o tej fotce
Ehh no i jednak ciagle potrzebuje pomocy.. Bo nigdzie na stronie playonline nie widze "zapomnialem hasla czy loginu". Napisalem do nich i cisza...
Takze jak by ktos mogl mi poradzic gdzie jest ta opcja na stronie o ile jest albo gdzie moge odzzyskac ten login byl bym wdzieczny
Co do znudzenia farmieniem... Hmm bardziej chodzi ze w WoWie non stop musisz to robic i masz na to iles czasu jak np teraz niedlugo dodatek i co? wszystko od nowa.... Mam nadzieje ze w Finalu przynajmniej nie ma takiego nacisku na nowy sprzet i jak wchodza dodatki to nie przekrecaja calego swiata do gory nogami ze z dnia nadzien z jednego najlepesych w sesie najlepiej ubrancyh i doswiadczonych graczy stajesz sie podrzednym high lvl.. nawet nie maks lvl