Mendol napisał(a):
jakos nie widac zachwytow nad dodatkiem.
Wszyscy graja, wiec nie ma komu pisac :>
Ale zeby cie uspokoic, to powiem ze lokacje sa wielkie, ladnie zrobione.
Ja gram na najnizszych detalach, ale i tak mi sie podoba. Da sie wyczuc przestrzen ( przynajmniej tak jest w howling fjord - dalej narazie nie bylem bo 70 ciagle jestem).
Tlumy ludzi w poczatkowych lokacjach troche mecza, ale bylo to do przewidzenia. Org / shatrach kolo 20 przypomina bezludna wyspe
Uswiadczysz jedynie jakis whine na /2 tych co nie maja dodatku i klna na swojego dostawce ( w sensie wysylkowa sprzedaz ).
Ja gram na spokojnie, zwiedzam sobie kraine, odwiedzam poczatkowe instancje, leveluje profesje. Sa tez hardcorowcy co leca na leb na szyje zebyt tylko jakis jebniety achievment zdobc, ale kto co lubi.
Mimo iz jestem na pvp serwie, zdziwic moze spokoj w lokacjach. Przejawy agresji sie zdazaja, ale zazwyczaj nie trwaja dlugo. Nikomu raczej nie chce sie wdawac w jakies konflikty, bo corpse runy spowalniaja leveling
Za 2-3 tygle jak dobije do 80 i bedziesz zainteresowany, to zdam ci relacje z moich odczuc :>
A narazie siedze w pracy, i huj mnie strzela, bo gosc kotry mial byc u mnie o 12 jeszcze sie nie pokazal, a bez niego nie moge sie z tad ruszyc. In other words, im fucked