http://www.eioba.pl/a71648/herbalife_po ... informacje - część PRAKTYKA
Dzisiaj byłem na "spotkaniu" o takie zajęcie dorywcza, powiedziałem sobie "a co mi tam, przejde się". Było to ogłoszenie po którym nic nie było wiadomo, coś tego typu, chociaz to co ja widzialem to zadnej nazwy nie bylo:
http://poznan.gumtree.pl/c-Praca-biuro- ... Z130601540 na moje pytania czym się firma zajmuje odpowiadano wymijająco. Umówiony zostałem na spotkanie itp. wszystko ładnie pięknie ale jak przyszedłem to czekało tam juz chyba z 10 osób
Ale jak juz byłem to zostałem W sumie po początku prezentacji chciałem wyjść ale postanowilem zostać, z jakiejś czystej ciekawośći/dociekliwosci i co to w ogole jest.
Budynek ogólnie nieoznakowany, mała tabliczka "centrum wellness". Po wejsciu pełno gadżetów firmy Herbalife (żadnego tego typu logo na budynku). Strasznie obskurny. Pani "trenerka" w sumie mówiła o "naszej" firmie, że to zarabiają 3,5 mld USD itp. itd. Oferuja zabiegi/suplementy. Opisuja w samych superlatywach, zarobki jak na prace dorywcza 20-30 zł za godzine, pozniej awans, a to, ze ludzie to juz nie wiadomo ktory samochod za te pieniadze kupuja, 0 konkretow i same wymijajace odpowiedzi, brak jakichkolwiek wymogow, poza skonczona szkola srednia.. Nawet ludzie byli co mowili o swoich zarobkach i o tych produktach, ze a to schudli 50 kg albo ze zarabiaja takei kokosy, ze kurde rzucic wszystko i tylko tam pracowac rofl ;p Ludzie gadajacy jak nawiedzeni i na jakis koksach, blondyna lat 21 omg. Jestem w ciezkim szoku po tym co tam zobaczylem. Nawet nie wiem czy mogą używac loga Herbalife.
Ogólnie to:
UWAGA!!!! HERBALIFE, firma wellness, praca konsultanta :
Za szkolenia trzeba płacić a żeby zostać konsultantem należy wykupić podstawowy zestaw za 350zł. Zanim podejmiesz decyzje wejdź na ich stronę i zobacz na jaki koszt musisz namówić klienta co w dzisiejszych czasach jest wątpliwe a to właśnie od tego zależy Twój zarobek.
Sorki, ze tyle napisalem, ale zszokował mnie ten cały szit, sekta jakaś. -> Poznań ul. Dolna Wilda 20/2 beware!