Nefertes napisał(a):
Próbujesz ze mną polemizować heh, grałeś po koreańskiej premierze? To jest już prawie rok od Koreańskiej premiery - więc jaka to premiera ? Ah premiera lokalizacji LOL
Wybacz, ale niewiele zrozumialem z tego zdania.
Nefertes napisał(a):
Muzyka: "są lokacje gdzie jest świetna" - jak wspaniale ^^. Mnie się w większości nie podoba i basta.
W sumie kwestia gustu...
Nefertes napisał(a):
Jeśli chodzi o grafikę - użyty engine naprawdę może dużo więcej, a to co w większości widzimy w Aion zmusza do zastanowienia "Jak to kur.. można tak spierdolić?"
A dokladnie "spierdolic" co? No moze poza teksturami w niektorych miejscach. To polemika o tym czy mi sie podoba grafika czy nie. A pytanie "Jak to kur..mozna spierdolic?" sprobuj zadac tworcom WHO albo AoC oni to wiedza najlepiej:))
Nefertes napisał(a):
Pamiętajmy, że im gorsza tym między innymi więcej ludków możemy upakować w tej samej lokacji. To zawsze jest kompromis między grafiką a ilością ludków.
To ciekawe szczegolnie w WoW (bo chyba nie powiesz mi, ze ta gra ma bardziej zaawansowany silnik niz CryEngine) kiedy wchodzisz wieczorem do Dalaran (jedno z najbardziej zaludnionych miast obecnie) i fpsik spada ci do 20 przy dobrych wiatrach.
Nefertes napisał(a):
Grafiką z Aion naprawdę można było się podniecać w 2007 roku, niestety mamy 2009. Oczywiście grafika w MMO nie jest ważna - grajmy w UO.
Niezly pomysl w sumie...
Nefertes napisał(a):
Grałeś w WoW - wow! Nie sądzę by nastąpił masowy odpływ aktywnych graczy z WoW po premierze Aion. Jeśli grałeś w WoW to znaczy, że nie grasz, a jeśli nie grasz - to znaczy, że tak naprawdę WoW ci się znudził i szukałeś czegoś innego.
Jaki jest zwiazek miedzy 1,2 i 3 zdaniem w tym akapicie bo znow chyba nie kumam...
Nefertes napisał(a):
Walki w powietrzu!? ROTFL człowieku! 90% tego co widzisz w Aion było już w samym Perwect World - łącznie z aniołkowatymi skrzydełkami (nawet motylkowate były) i tymi walkami w powietrzu!
Och...tu mnie zlapales. Nie gralem w PW:D Moze niech sie wypowiedza inni specjalisci:)
Nefertes napisał(a):
Baw się dobrze swoją różową landrynką z wielkim biustem. Powodzenia w zabijaniu ślicznych misiaczków
Czyzby dziewczyny dokuczaly Ci w szkole i wpadles w kompleksy?
Reasumujac: zadna gra nie musi byc killerem WoW zeby podobala sie ludziom.