Cytuj:
2002-07-04 16:12, jashchoor napisał:
1. co do skili lol int spadl chyba wszyskim magom wiec raczej przyjmij to do siebie ze czasem zdarza sie cos takiego i nie zawsze o wielki masz racje
Ja zawsze mam racje >:)
Cytuj:
2. co do narzekan to nie wiem czy to o mnie
(jesli tak to "chloptasiem" mozesz nazywac blooba ale nie mnie, troche szacunku)
choc tak narzekalem troche ale juz olalem bo co zapytam to slysze odpowiedzi typu "jusz nad tym pracujemy" itp a efektow nie widac
Jak nie widzisz to ty chyba z choiny sie urwales...
Cytuj:
3. jesli idzie ci lub wam tak dobrze jak z reszta to chyba dlugo beda te battle shity
Juz mowilem ze droga wolna.. moze gdzie indziej ich nie bedzie...
Cytuj:
4. jak gdalem z pewnym gm to chetnie oferowal swoja pomoc niestyty sktypty moze pisac tylko wielki yarp, tak nie moglby sie wykrecac ze ma ciegle duzo roboty
No wiele osob moze oferowac swoja pomoc i czesc przyjmujemy, ale ty chyba masz dziwne pojecie troche... jedni robia to inni to, a ja siedze nad tym ostatnio caly bozy dzien, by cos poprawic i dlatego tacy goscie jak ty mnie wkurzaja, co mysla, ze niektore rzeczy to mozna sobie pstryknieciem palca zorbic
Cytuj:
5. rozumiem ze gowno masz z tego co robisz ale jesli nie dajesz rady nie obijecuj gruszek na wierzbie tak jak nasie pierdoleni politycy
Ja "chloptasiu" zadko obiecuje gruszki na wierzbie i jedyne co mam z tego, to satysfakcje.
Cytuj:
6. co do odejcia to gleboko sie jeszcze zastanawiam nad zostaniem, przez te dwa miechy poznalem sporo ludzi i szkoda mi ich tracic - jedyne co jest fajne w soa to to ze moge napisac "kurwa, chuj" i jebnac ":)" bez zadnych konsekwencji oraz ludzie choc pewnie i na innych servach tez sa spoko ludki jednak tutaj sa de besciarze
Te, wiesz ze jak ktos zwykle do kogos mowi, nie to ze z pretensjami, ale nawet z gniewem, zamiast probwac, zeby ten dialog przeksztalcil sie w dyskusje, to reakcja bedzie taka sama? Wez sie wiec uspokoj, bo jakos zawsze redy obrywaly w miescie, no ale teraz kiedy siedzieli przez okragly miech w kazdym miescie i czesto mordowali kogo popadnie, jak zwykle klocac sie o kazde zlootowane cialo ( ale to juz osobna dyskusja ) no to jednak czas skonczyc te sielnake.
A tak jak mowilem, tak bedzie i basta az sie skonczy jakies wyrownane guardy.