Panowie spokojnie!!!
Jako ze od przeslo 5lat jestem w US clanie bardzo mi zalezy na tym zeby grac na US serverach i stad zaczalem drazyc ta sprawe...
A wiec ten jak i inne posty na ten temat to sa mity.
Ani WP,Swing!,UBI ani ten Azjatycki wydawca nie zajal zadengo stanowiska w tej sprawie.A to sie liczy!
Caly ten jazgot i zamieszanie wywowal post jednego dupka ktory na glownym forum zebral wszytskie info jakie sie po forach walaly, zebral do kupy w formie FAQa potem ktos z WP to podwiesil i tak sie zaczelo.
ale pod postem jak wol pisze ze te info nie sa podane przez nikgo z WP i nikt z WP ich nie potwierdza (ani UBI,Swing, i ten 3)!!!
Jest to zlepk plotek z for.
Na dev boardach NIKT z WP nie potwierdzal ba! w ogole sie nie wypowiadal na ten temat.
Poki nie ma oficjalnego stanowiska to nie ma sie czym specjalnie martwic.
Jak na razie nie zrobilem pre-ordera, a mozna, nie ma adnotacji ze gra bedzie dostepna tylko na rynek USA...
Poza tym znajda sie ludzie ktorzy to obejda tak czy inaczej.
Ja mam nadzieje ze w ogole sprawy nie bedzie, a jak juz to tylko beda sprawdzac numer karty kredytowej...
Jak ktos mi nie ufa *spojrzenie na Tuxa* to proponuje sprawdzic strony WP,fora,SWing! itd. ja spedzilem 2 dni sprawdzajac fora od pierszych postow i NIGDZIE nie znalazlem slowa na ten temat napisanego lub potwierdzonego przez pracownika UBI,WP,Swing.
Uszy do gory. ;p
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2002-08-30 22:14 ]</font>