vidi21 napisał(a):
nie czepiaj sie slowek
Czepiam się bo lubie
vidi21 napisał(a):
kupic klucz na yage i miec najlepsze spodnie w grze ?)
Tłumu kupujących nie widzę. Alty sobie ubieram. Czy najlepsze w grze? Można polemizować.
vidi21 napisał(a):
jakos nie odpisales tez na inne bugi przeze mnie wymienione
Jakie bugi? Inne?
vidi21 napisał(a):
malo mnie interesuje co sie przez ten czas zmienilo
Autora tematu pewnie interesuje. Ciebie nie - rozumiem. To jednak nie powód by walić ściemę.
vidi21 napisał(a):
pvp nie grasz w ogole
Po przerwie niemal wogóle (dlaczego - Bori, opóźnienie w drzewku AA, niespełna 3 lvl pvp na mainie).
vidi21 napisał(a):
jak wspomnialem kryty do 8k i do 6k w plytowa w postawie obronnej... to zenada)
Jak możesz przeczytać w moim poprzednim poście, furie robiły to samo z tankami - 1shot. Nic nowego.
vidi21 napisał(a):
ja wlasnie juz nie gram bo mnie znudzila bezcelowa farma. wcale nie jest tak, ze jak grasz lepiej to masz lepiej. teraz jest tak, ze jak grasz dluzej to masz lepiej a mozesz grac jak totalny debil - i w pve i w pvp (nie liczac raidow, mowie o instach w kitaju czy questach)
Wydaje mi się, że grałeś strażnikiem do tego jesteś casualem, nie miałeś zgranej ekipy do grania (może byłeś w niewłaściwej gildii). Poszedłeś parę razy na mini i zrobili ci jesień średniowiecza z d... Jednocześnie jesteś ambitny i masz duże parcie na bycie "pro". Zacząłeś szukać przyczyn, dlaczego ciebie tak leją? I znalazłeś! Bo są bugi i farma, bo oni mają bk i wysokie levele pvp, bo oni mają epiki "najlepsze w grze" a ty nie.
Może i byś pofarmił te zbugowane bug questy i Khun Whu może też ale bić bossa solo z kuszy to jakieś 50 minut pewnie a ty czasu nie masz przecież.
Jednak pominąłeś jedną istotną kwestię:
MMO nie są dobre dla casuali z takim "parciem", w każdym sandboxowym MMO możesz osiągnąć wszystko to tylko kwestia czasu - z bugami czy bez, ten, kto gra więcej ma lepiej.