zax napisał(a):
Plutonka napisał(a):
Wszystko fajnie, tylko gdzie tu miejsce na magisterkę?
To chyba już nie twój problem?
...
Problem na szczęście nie mój, bo starczą mi moje własne - ale ja tylko zadałam pytanie. Naprawdę to jest ankieta na pracę magisterską? Jeśli tak, to chociaż mam nadzieje, że autor płaci za swoje studia, a nie idą na to pieniądze z podatków.
Ja naprawdę nie oczekuję, że każda praca magisterska będzie twórcza, bo wiem, że w niektórych dziedzinach ciężko wymyślić coś nowego. Ale mam takie pobożne życzenie, że byłoby fajnie, gdyby każda była wartościowa. Chociaż trochę. A z tych pytań to ja naprawdę nic nie rozumiem. No bo jak ocenić w ogóle coś takiego:
Rodzaj grafiki
Pytanie dotyczy państwa stosunku odnośnie rodzaju, stylu grafiki w kontekście „gry 1” oraz „gry 2”. Gry mogą się różnić od siebie stylem grafiki np. w niektórych grach oprawa graficzna jest „ciemna i mroczna niczym z horroru” natomiast w innych bywa „ciepła, kolorowa niczym w bajkach”.
No HALO, gdybym ja coś takiego umieściła w mojej pracy, to moja promotorka by mnie wykopała oknem i przetrzymała potem ze dwa dni na wycieraczce.
No naprawdę, jak na to patrzeć obojętnie, jak mój tata ma magisterkę projektował silnik, ja siedziałam prawie rok nad rewitalizacją mojej rodzinnej wsi, a tutaj jakiś delikwent zadaje pytania o kontakt z rzeczywistością. Nie wiem jak twórca tego tematu, ale ja swój oceniam na całkiem niezły.
Tak jak napisał Asmax - najpierw się robi takie 'magisterki', a potem się płacze, że 'po studiach nie ma pracy'.