Witam,
No tak, pewnie powinienem zaczac od przedstawienia się, wszak sam tego ucze na naszym forum
Jestem baRTeS, znany także jako Nygga, wasz ulubiony redaktor ŚGK.
Piszę, ponieważ wyniknąl ostatnio "letki kwiatek" (jak to mowia niektorzy) z recenzją DAoC. Autor, któremu dotychczas ufalem w kwestii mmorpg, spartaczył te recenzje, nie ma co tego kryć.
Nie bede sie wdawal w dalsze wyjasnienia, dlaczego taki tekst zostal puszczony do druku, bo to jest temat na cala, cholernie dluga debate...
Cóż, nawet i najlepszym się zdarza, ale tutaj uchybienia były dosyć poważne - choc to przykre dla mnie, a szczegolnie dla niego, to musze wyciagnac w stosunku do niego pewne, surowe dosyc, konsekwencje. Zostawmy jednak na chwile w spokoju naszego nieszczęsnego autora i przejdźmy do meritum:
Ashton (udalo nam sie nawiazac nić porozumienia) bardzo zachwalal sobie ekipe udzielajaca sie na tym forum - ponoc znajduja sie tu prawdziwe perelki wiedzy mmorpg.
Dlatego tez chcialbym oglosic nabor do Areny Online: miejsce dla tekstow w wykonaniu nowego czlowieka czeka.
Jesli ktos z Was jest zainteresowany, niech uwaznie przeczyta ponizsze info:
WYMAGANIA:
- kandydat/kandydatka musi miec ukonczone 18 lat
- mile widziane doswiadczenie w pisaniu
- dobra znajomosc przynajmniej kilku gier mmorpg (specjalista od jednej gry zbyt rzadko mialby okazje napisac cokolwiek), dobrze by bylo, gdyby osoba tez orientowala sie w innych gatunkach MMOG
CO MUSISZ ZROBIC
Jak najszybciej podeslij na adres
[email protected] maila z nastepujacymi rzeczami:
- swoje dane plus pare slow o sobie (zainteresowania, gdzies sie uczysz/pracujesz itd, ktore gry preferujesz)
- tekst na dowolny temat zwiazany z mmorpg - rozmiar do 5kb w notepadzie.
W ciagu dwoch-trzech tygodni powienienem zdazyc oglosic, czy ktorys z kandydatow zostal przyjety. Weryfikacja nastapi przy wspolpracy z naszym sekretarzem redakcji, Michałem Adamczakiem.
Pamietajcie, ze wazne jest nie tylko CO ktos ma do powiedzenia, ale przede wzystkim JAK to ubierze w słowa!
Mam szczera nadzieje ze potraktujecie te oferte serio. Czekam na odzew
Pozdro
baRTeS/Nygga
P.S.
Serdeczna prosba do moderujacych o "toppnięcie" tego topiku, tak zeby kazdy zdazyl go przejrzec. Z gory dziekuje