No tak, nawet do głowy mi nie przyszło, że Ultima X nie będzie przypominać UO.
Skoro ma to być kolejny MMORPG (taki sam jak inne), to szkoda czasu i pieniędzy. Nie mówię, że jak będzie kilku dniowa darmówka, to sobie jej nie ściągnę i nie spróbuję. Dobrze jest wiedzieć co w trawie piszczy. Póki co, zamówiłem sobie razem z kumplem
Horizonsa. Gierka nie do dostania jak na razie u nas w Polsce, więc ściągamy z zagranicy. W moim odczuciu jest inna od reszty. Polecam obejrzenie
trailerów.
Wracając do tematu, Coval powiedział, że nie chcą sobie robić konkurencji. Jeżeli nie dokonają jakichś istotnych zmian w UO, to im sama zdechnie. Cała Sosaria zawalona jest domkami graczy, może jakby powiększyli obszar i zmienili zasadę budowania to by coś to zmieniło. Koszmarne lagi powodują nieoczekiwane podróże w zaświaty. Kiedyś myślałem, że to kwestia prędkości łącza (512kB), ale potem okazało się, że na szybszych (1 i 2 MB) podobnie chodzi. Może jednak, UX byłby godnym następcą UO tyle, że o niebo lepszym.
A gospodę zrobimy sobie w
Horizonsie i tam będziemy zapraszać na wypitkę i pieczyste.
Pozdrawiam.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: All Beeno dnia 2003-12-19 21:05 ]</font>