Cytuj:
2004-02-06 09:46, Reshler napisał:
Zaraz zaraz to jaką mam pewność że gra mi sie spodoba i że wogóle ta gra będzie chodzić na moim kompie?
sory ale popieram zasade NAJPIERW WYPRÓBUJ!
Proponuje ci zglosic sie np do f-my MS o udostepnienie triala np Windows XP profesional albo innej aplikacji najlepiej serwerowej -- ciekawe czy dostaniesz takowa
Nie wszystkie f-my oferuja darmowe triale czy dema mmorpg a jesli juz to w wiekoszsci potrzebna jest CC aby zarejestrowac konto
Akurat FFXI ma demo ale nie playable - ich aplikacja benchmark pokazuje jaka grafa jest w grze, dalej masz filmiki np robione przez Talaste oraz Screnzorki z roznych www, dalej masz opinie ludzi na roznych forach grajacych w to itd ... wiec jesli sie zdecydujesz po skozystaniu z tych zrodel na zakup gry to kupujac ja dostajesz 1 -m-c gratis, i masz 30 dni na testowanie gry i ew rezygnacje jesli ci nie odpowiada. Jak ci sie nie spodoba mozesz komus odsprzedac konto za rownowartosc lub nizsza kwote niz zakup orginalu wiec nie placz - bedzie dobrze
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2004-02-06 11:22 ]</font>