xavery dzisiaj nauczyl mnie korzystac z forum
)) dobry z niego herbatnik.. ale to w koncu paladuch
.
Chlopaki pisza bardzo madre rzeczy, i to wszystko racja. W pewnym sensie oczywiscie, bo wiele zasad jest bardzo plynnych i na to chce zwroocic uwage
.
najszywniejsze zasady to renkei ;>, tutaj nie ma mocnych musisz zakodowac dlugosc rzucania danego czaru i "cyrklowac", najczesciej porzadany efekt przynosi rzucanie czaru praktycznie w pool sekundy po tym jak powia sie zoolty "ktos tam READIS jakis tam WS" (mysle oczywiscie o ostatnim twprzacym renkei). Cenna rada (to chyba stokrotka) zeby rzucac obszarowe czary jezeli istnieje taka mozliwosc (zawsze powiedz o takim zamiarze ludziom z ktorymi grasz, bo to jest roznie odbierane
zawsze domagaj sie dokladnych informacji w czasie bitwy... normalnie nie trzeba tego robic bo cool gracze robia to machinalnie.. mysle z czestym informowaniu o ilosci TP, i wyraznych informacji slownych przed wykonywaniem WSa, w innym przypadku zrobienie MB bedzie o 200proc trudniejsze
Jezlei chodzi o inne zasady, chlopaki naprawde powiedzialy ci praktycznie wszystko co trzeba wiedziec. Jednak mysle ze to jest troszke jak muzyka (hehehehe). najpierw warto sie nauczyc nut, gam, pasazy i zasad ogoolnych muzyki (harmonia, rytm, itp.), ale potem zeby byc naprawde dobrym, a nie poprawnym ;> trzeba o nich w penym sensie zapomniec.. wiele z nich jak wspomnialem na poczatku latwo sie nagina.
WSZYSTKO zalezy od tego z kim grasz, gdzie, na jakie moby polujecie, jakie profesja z toba graja, jakiego uzywaja sprzetu (pancerze i bron), jakiej jakosci sa graczami ogoolnie i wreszczie jaki maja styl gry, a tych zaufaj mi jest wiele, od bardzo chaotycznych do super uporzadkowanych i nie wydawalbym jednoznacznych sadoof, ktore sa lepsze.. to wszystko zalezy.. czyli
Naucz sie tego... ale badz elastyczny i obserwuj.
))
Rowniez cenna uwaga ktora juz padala.. NIGDY nie wstydz sie zapytac o cokolwiek
ps.
Jezeli chodzi o MB pomiedzy WSami w renkei z mojego doswiadczenia wynika ze efekt czaru po rzuceniu praktycznie musi sie zbiec z efektem WS wtedy to dziala.. kilka razy udalo mis ie ale zupelnie przypadkiem. mysle ze to napierdalaki powinni wspoopracowac i prooboowac np walic WS zaraz po tym jak zobacza info o ladowaniu czaru.. mysle ze takie prooby moga przyniesc w koncu rowiazanie
powodzenia