szwejos napisał(a):
Wydaje mi się że niewielu na HC będzie miało 8 pkt ascendancy, bo stary merc lab i stare triale to wydaje się dziecinada przy tym co teraz dojebali.
No triale faktycznie sa ciekawe na ten uber lab. Nie trafilem jeszcze 6 na mapkach, ale sobie spokojnie dobije. Uber izaro boje sie na BV bo podobno odpala thornsy i to insta smierc bedzie jak sie wpakuje. Pewnie tez kwestia jaki ma skillset i jakie przeszkadzajki, bo np dzisiejszy merci to jedna reka moglem robic, pofarmilem z prophecy na double enchant. Butki zrobilem (mana/hp leech), czapki ofc nie. Inna sprawa, ze 4ty ascendancy nie jest mi szczegolnie potrzebny.
Skonczylem rushowanie leveli wczoraj. Teraz juz gram mniej, pozbieram troche zoltych mapek i nie bede sie spieszyl bo lvl 90 to u mnie zwykle znudzenie i koniec na 3 miesiace ;]
Dzisiaj przerobilem sie na CI i jest fajniej, jeszcze tarcze i ringi kupie i bedzie 8,5-9k ES w moim bieda-tier sprzęcie.
Za to same prophecy: Troche fajne, a troche nie. Przydaje sie postać z movespeedem rushująca przed siebie i szukająca rare'ów na prophecy - chociaż imho szkoda ze to fixed rare do zabicia w zamian za okreslonego unique. Przez to jest wysyp voltaxicow, drillneckow, marohi equi i tabula rasa. Powinno być pare takich z pulą unique i losowy mobek. Bo jak mam isć do zony X i szukać rare Y dla unika Z za 1 alch po raz siódmy to heh, jak mam coiny to wywalam.
Z kolei te z żabami, szczurami, tempestami czy specjalnymi mobami (devourery) znikaja po wejsciu na zone, wiec jak mam taki badziew to skacze po waypointach az striggeruja i wracam po nowe. Jak nazbieram mapkowych/exile/skrzynkowych to przebiegam sie po mapach. Jak uzbieram 3 labowe (double enchant, bonus key, tormented spirit) to lece laba. I czekam na Unique/6-link/5link.