Kabraxis napisał(a):
@iniside:
Ale jestes swiadomy ze wlasnie przez taka postawe themeparki zamieniaja sie w stanie w miescie i spam LFD?
Narzekasz na to ze RIFT poszedl w zla strone (instanced content i jego naduzywanie) a tu bys chcial tego samego?
Ja bym te wszytkie LFD/LFR i inne bedziewie wypierdolil w pizdu z MMO raz na zawsze. I wiek tu nie ma nic do rzeczy iniside.
Ale o co ci chodzi.Nie podoba ci sie brak swietej trojcy czy to LFD ?
A moze jedno i drugie.
Przeciez w GW2 musisz pojsc do odpowiedniej zony zeby znalesc ludzi na level do dungeonu. Jakbys ni zauwazyl to ze Ascalon Catacombs jest na 30-35lvl chyba nie bedziesz szukal ludzi do niego w Ashford Plains (1-15) ? Czyli tam gdzie jest zlokalizowany.
Jak GW2 rozwinie sie w Instancje to przestane grać. Narazie Dungeony sa miłym acz niekoniecznnym dodatkiem który nie oferuje nic poza kosmetycznymi rewardami.
No ale jak ty masz ochote STAĆ w miescie przez godzine i spamować LFM TANK & HEaler przez godzine to have fun. Ja wole w w rzeczonym miescie postać 5 minut, znalesc 5 randomowych ludzi (albo np. 5 mesmerów jak bede mial takie widzimisie) i isc grać.
Holy Trinity to faktycznie rzecz elastyczna i zajebista.
3xdps 1x tank 1xhealer (czyli masz dwie static role i 3 bardziej randomowe). Ehe. Dziękuje, ja wysiadam z tego.
Jak to wiek nie ma nic do rzeczy. Jak włączam gre to chce grać, a nie spamować na czacie ze chce grać ;/