Tor-Bled-Nam napisał(a):
Olej projektory bo to biedakino. Niedługo OLED 100" będzie w sensowej cenie. Masz to co najlepsze z plazm i LCD praktycznie.
Sam jestes biedak, TV 100' to koszt ponad 100tys $ i jeszcze minie z min 5 lat zanim cena spadnie do rozsądnego poziomu. Na moje warunki jest to idealna rzecz, Tv nie oglądam, a jak chce obejrzeć serial/film to zapuszczam z kompa wieczorem bo przez dzien nie mam czasu. Kazdy kto przyszedł do mnie i zobaczył obraz tego rozmiaru na ścianie w mieszaknu zbierał szczene z podłogi, stwierdził zajebista sprawa i że się następnym razem zastanowi nad projektorem wybierając miedzy tv.
Cytuj:
korcicie korcicie tymi projekotrami:) ale ja mam ciagle wrazenie ze to bedzie wygladac jak obraz za mgla na przescieradle..
Idz do sklepu gdzie będziesz miał możliwośc zobaczenia sprzętu w akcji, najlepiej zeby było to profesjonalnie przygotowany cinema room. Jak kupowałem swój projektor pojechałem do gościa, który prowadzi hobbistycznie mały sklep z kinem domowym w Katowicach. Miał do prezentacji przygowane takie pomieszczenie z sprzętem z najwyższej pułki, jak mi załączył koncert live stinga z blueray - instant brazowa kreska w majtach.